Meni
Zapri meni
Zapri

Sharan.

Oprema in dizajn.

Poleg kakovostne opreme in prečiščenega dizajna so ključna odlika vsakega Volkswagna tudi številne možnosti za individualizacijo, s katerimi lahko Sharan še bolj prilagodite lastnim željam. Bogata izbira vam bo vzela sapo.

Notranjost

Dokaz, da je funkcionalnost lahko tudi elegantna.

Sharan je tej nalogi kos že od nekdaj - primeren je za vsak dan, pa čeprav ni prav nič vsakdanji. Notranjost Sharana je najboljši dokaz: njena kakovost prepriča že na prvi pogled, občutimo pa jo tudi ob otipu. Ob vsem tem odlično izpolnjuje zahteve družinskega življenja.

Več informacij

Zunanjost

Opera ali trgovina: Sharan je povsod zelo opazen.

V smokingu v opero ali z družino po tedenskih nakupih: Sharanova vsestranska zasnova ima sodobno in uglajeno obliko.

Več informacij

Panoramsko dvižno-pomično strešno okno

Da bodo v vozilu nadvse udobno lahko sedeli tudi vaši najmlajši.

Sonce, veter in še več: panoramsko strešno okno je odprto za vse.

Več informacij

Biksenonski žarometi

Z biksenonskimi žarometi Sharan zasije v še večjem sijaju.

Njihovih prednosti se ne da spregledati: serijski biksenonski žarometi na sprednjem delu Sharana ne poskrbijo le za edinstven, markanten izraz, ampak tudi za odlično vidljivost.

Več informacij

Platišča

Naj oči zasijejo od ugodja.

Popolna obutev za vsako opravo: s pravimi aluminijastimi platišči boste zagotovo poskrbeli za nepozaben vtis. Na voljo je širok nabor različnih dizajnov, od klasičnega do izrazito dinamičnega.

Več informacij

Prtljažnik

Genialno preprosta. Preprosto genialna. Prilagodljiva notranjost vašega Sharana.

Potrebujete veliko prostora? Potem je Sharan prava izbira. Pri 5-sedežni izvedbi prostornina prtljažnika znaša kar do 2.430 l. Funkcija Easy Fold omogoča izjemno hitro in enostavno prilagajanje notranjosti.

Več informacij

Oglejte si glavne značilnosti Sharana iz različnih zornih kotov.

Infotainment.

Sharan ponuja številne možnosti za udobno in preprosto uporabo sodobnih tehnologij - ne glede na to, ali želite telefonirati med vožnjo, spremljati najnovejše prometne informacije, poiskati navigacijske napotke do izbranega cilja ali preprosto le poslušati najljubše skladbe.

Na pot nič več brez interneta.

Car-Net Guide & Inform

Uporaba interneta nam prinaša prednosti na številnih področjih življenja - tudi v avtomobilu. Tako je na primer z nenehnim dostopom do aktualnih podatkov mogoče ves čas imeti pregled nad prometno situacijo in temu ustrezno načrtovati ali prilagajati pot. Toda spletne storitve Car-Net Guide & Inform ponujajo še veliko več.

Več informacij

Kako čudovito je, ko si kopilota lahko izberemo sami.

Radio in navigacija

Ko se vozite s Sharanom, ste vi tisti, ki odloča o programu. Odlikujejo ga opcijski navigacijski sistem, ki zadovolji tudi najbolj zahtevne, osem zvočnikov, enostaven način upravljanja in številne možnosti za priklop zunanjih naprav.

Več informacij

Uporabljajte aplikacije tudi v svojem Volkswagnu.

Car-Net App-Connect

Volkswagen za povezavo s pametnimi telefoni ponuja vmesnik, ki podpira tehnologiji Google Android Auto in Apple CarPlay.

Več informacij

Z obema rokama na volanu boste telefonirali varno.

Telefonski vmesnik Comfort

Če želite, ste lahko ves čas dosegljivi tudi med vožnjo. Z opcijskim telefonskim vmesnikom Comfort boste tudi med telefoniranjem lahko imeli obe roki na volanu in boste ostali osredotočeni na dogajanje v prometu.

Več informacij

Udobje.

Naj vam bo v vašem Sharanu udobno. Bogat nabor osnovne opreme, preprosto upravljanje in številne komfortne opcije poskrbijo, da lahko vsak dan v njem uživate povsem sproščeno.

Klimatska naprava Climatronic

Naj vam v vozilu nikdar ne bo prevroče in naj vas nikdar ne zebe.

Prevroče, premrzlo ali nekaj vmes? Nastavljanje prave temperature ni vedno enostavno. To velja še zlasti, kadar se z vami pelje več sopotnikov. Toda s serijsko 3-consko klimatsko napravo Climatronic bodo razprave o primerni temperaturi končno preteklost.

Več informacij

Električna drsna vrata

Odprite in zaprite drsna vrata s pritiskom na tipko.

Sezam, odpri se - na podobno pravljičen način je mogoče odpreti električna drsna vrata Sharana in jih znova zapreti (dodatna oprema).

Več informacij

Integrirani otroški sedež

Da bodo v vozilu nadvse udobno lahko sedeli tudi vaši najmlajši.

Kot dodatno opremo lahko za Sharan naročite enega ali dva integrirana otroška sedeža. Tako bo odlično poskrbljeno tudi za udobje vaših najmlajših sopotnikov.

Več informacij

7-sedežna izvedba

Vi se lahko veselite odlične prilagodljivosti, vaši sopotniki pa udobja.

Družina, prijatelji, sodelavci: v vozilu z do sedmimi sedeži vsakdo najde svoje mesto. Pri tem je s sistemom Easy Entry udoben dostop do sedežev zagotovljen tudi potnikoma v tretji sedežni vrsti.

Več informacij

Električni pokrov prtljažnika

Za odpiranje pokrova prtljažnika zadostuje že pritisk na tipko.

Opcijski električni pokrov prtljažnika lahko pri Sharanu preprosto odpirate in zapirate s pritiskom na tipko - mar ni čudovito, ko vam gredo stvari tako zlahka od rok.

Več informacij

Easy Open

Pomoč, ko imate polne roke.

Se vam pogosto zgodi, da pridete do svojega avtomobila, a nimate prostih rok, da bi odprli prtljažnik? Potem boste nad to rešitvijo zagotovo navdušeni. Opcijski senzorsko krmiljeni sistem za zaklepanje Easy Open vam omogoča, da prtljažnik preprosto odprete z enim samim gibom z nogo.

Več informacij

Asistenčni sistemi.

Inteligentni asistenčni sistemi v Sharanu zvišujejo raven udobja pri vožnji. Poleg tega boste z njimi lažje kos kritičnim situacijam ali pa do teh sploh ne bo prišlo. In čeprav boste le redko dejansko občutili delovanje naprednih tehnologij, vas bo ves čas spremljal prijeten občutek. Zavedali se boste namreč, da vam nenehno stojijo ob strani.

ACC in Front Assist
Lane Assist
Senzor za mrtvi kot
ACC in Front Assist
Lane Assist
Senzor za mrtvi kot

V prometnem vrvežu lahko ostanete povsem sproščeni.

Si tudi vi kdaj želite, da bi imeli pomočnika, ki bi namesto vas spremljal promet pred vami? S serijskim avtomatskim uravnavanjem razdalje (ACC) ter sistemom za nadzor prometa Front Assist, vklj. z mestno funkcijo zaviranja v sili, boste med vožnjo lahko bolj sproščeni.

Ohranite želeno smer vožnje in popoln pregled.

Med monotono vožnjo, na zoženih voznih pasovih in na ozkih regionalnih cestah lahko voznikova koncentracija po daljšem času popusti. Serijska asistenca za ohranjanje smeri Lane Assist zato v okviru sistemskih omejitev preprečuje, da bi nenamerno zapeljali z voznega pasu.

Vaš avto vam lahko pomaga, ko želite zamenjati vozni pas ali zapeljati s parkirnega mesta.

Serijski senzor za mrtvi kot vas med vožnjo v okviru sistemskih omejitev opozarja na vozila v mrtvem kotu, asistenca za odparkiranje pa pri vzvratnem izvozu s parkirnega mesta nadzoruje območje ob straneh vozila.

Tehnologija.

Tehnologija.

TDI

Nazaj na pregled

Zagotovite si prednosti, ki jih prinašata velika prožnost in majhna poraba.

Se radi in veliko vozite, vendar pa ne želite imeti visoke porabe? Naši dizelski motorji TDI so opremljeni s sistemom skupnega voda in so sinonim za odlično učinkovitost, veliko prožnost in suvereno moč.

TSI

Nazaj na pregled

Odločite se za užitek v vožnji, ki temelji na preudarnih rešitvah.

Bencinski motorji TSI so popolna kombinacija moči in varčnosti. Že pri nizkem številu vrtljajev razvijejo maksimalni navor.

DSG

Nazaj na pregled

Pozabite na prestavljanje in preprosto uživajte.

S tem menjalnikom bo vožnja varčna in športna. Opcijski menjalnik z dvojno sklopko DSG omogoča tekoče prestavljanje brez prekinitev v prenosu pogonske moči. Pri tem združuje prednosti ročnega in avtomatskega menjalnika.

BlueMotion Technology

Nazaj na pregled

Menite, da je najpomembnejša gospodarnost?

Modeli BlueMotion Technology z inteligentno kombinacijo naprednih rešitev zagotavljajo manjšo porabo goriva.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen