Sonce, veter in še več: panoramsko strešno okno je odprto za vse.

Panoramsko dvižno-pomično strešno okno.

S Sharanom lahko skupaj s svojo družino odkrijete veliko novosti. Na primer: sonce, oblake, veter in še več. Pogled navzgor v Sharanu odpira opcijsko panoramsko dvižno-pomično strešno okno, katerega površina znaša 1,1 kvadratnega metra. Z eno samo potezo ga je mogoče odpreti, tako da odprtina sega prek druge sedežne vrste, s tem pa v notranjosti vozila nastane čisto posebno svetlobno vzdušje. Zadostno zaščito pred soncem zagotavljata zatemnjeno steklo in električno pomična žaluzija, ki jo lahko z upravljalno enoto odprete in zaprete tudi pri odprtem strešnem oknu. Prednost žaluzije pa ni le odlična zaščita pred žgočim soncem. Obenem zmanjšuje tudi moteč hrup vetra, ki nastaja med vožnjo z odprtim strešnim oknom.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg.Na nekaterih slikah je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko,ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola.Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Sharan.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen