Vi se lahko veselite odlične prilagodljivosti, vaši sopotniki pa udobja.

7-sedežna izvedba.

Opcijski 7-sedežni paket vključuje dva zložljiva sedeža v tretji vrsti in tri sedeže v drugi vrsti. Poleg tega opozorilna lučka in zvočni signal opozorita potnike, da se je treba pripeti z varnostnim pasom. Za prijetno počutje na vseh sedežih skrbi klimatska naprava Climatronic, ki je že vključena v ta paket. Seveda pri Sharanu lahko do svojih sedežev udobno dostopata tudi potnika v tretji sedežni vrsti. To omogoča sistem Easy Entry: zunanja sedeža druge vrste je pri 7-sedežni izvedbi mogoče hitro in enostavno poklopiti in potisniti naprej, tako da nastane dovolj prostora za vstopanje in izstopanje. Sharan pa ima pripravljeno pravo rešitev tudi za situacije, ko vas bo namesto velikega števila potnikov čakala obilica prtljage. S funkcijo Easy Fold namreč lahko enostavno povečate velikost prtljažnika.

Na voljo le za pametne telefone Samsung s standardom GSMA.Pod pogojem, da je vozilo opremljeno z opcijskim navigacijskim sistemom Discover Pro in opcijskim sistemom za zaklepanje in zagon Keyless Access.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg.Na nekaterih slikah je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko,ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola.Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Sharan.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen