Z biksenonskimi žarometi Sharan zasije v še večjem sijaju.

Biksenonski žarometi

Ko zasije v vsej svoji veličini: sprednje luči Sharana niso le privlačne na pogled - zagotavljajo tudi optimalno vidljivost. Opcijska biksenonska žarometa v kombinaciji z dinamičnimi smerno prilagodljivimi lučmi (serijsko od izvedbe Family naprej) sledita zasukom volana in na ta način izboljšujeta osvetlitev cestišča v ovinkih ter pri zavijanju. Poleg tega se zasenčene luči prilagajajo trenutni vozni situaciji in glede na hitrost vožnje osvetljujejo cestišče s širšim ali - pri hitrejši vožnji - daljšim svetlobnim snopom. Dodatna posebnost so dnevne LED-luči, ki so na voljo kot dodatna oprema v sklopu paketa z biksenonskimi žarometi. Te skupaj z reflektorskima žarometoma zagotavljajo, da je vozilo bolje vidno tudi podnevi.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg.Na nekaterih slikah je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko,ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola.Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Sharan.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen