Naj vam v vozilu nikdar ne bo prevroče in naj vas nikdar ne zebe.

Klimatska naprava Climatronic.

Opcijska klimatska naprava Climatronic s 3-conskim uravnavanjem temperature (serijsko od izvedbe Family naprej) tako vozniku in sovozniku kot tudi potnikom na zadnjih sedežih omogoča, da neodvisno izbirajo temperaturo, ki ustreza vsakemu posebej. Če se boste odločili tudi za dodatno upravljalno enoto za zadnji del potniške kabine (serijsko od izvedbe Business+ naprej), bodo potniki na zadnjih sedežih lahko toploto ter dovod in razvod zraka uravnavali kar sami. Posredno prezračevanje v sprednjem delu bistveno pripomore k temu, da pri prezračevanju potniškega prostora ni prepiha. Ko voznik prestavi v vzvratno prestavo ali vključi čiščenje stekel, klimatska naprava avtomatsko vključi zaprto kroženje zraka in tako prepreči neprijeten smrad v potniškem prostoru.

Za uporabo storitev za pretakanje mora uporabnik imeti podatkovno dobroimetje (podatkovni paketi prek eSIM-kartice ali deljenje internetne povezave prek omrežja WLAN) in obstoječ račun pri posamezni storitvi za pretakanje.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg.Na nekaterih slikah je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko,ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola.Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Sharan.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen