Opera ali trgovina: Sharan je povsod zelo opazen.

Zunanjost.

Ne glede na to, kakšni so vaši načrti -Sharan bo vedno vaš elegantni spremljevalec. Ob pogledu na Sharanovo zunanjost boste opazili eleganten potek njegovih linij. Zanjo poskrbijo tudi kromirane letve na lamelah na mreži hladilnika, ki so del značilne, sodobne Volkswagnove oblikovalske govorice. Tako dinamično oblikovan pokrov motornega prostora in veliki sprednji žarometi kot tudi bogata izbira aluminijastih platišč poudarjajo Sharanovo športno plat. Oblikovna zasnova pa upošteva tudi Sharanovo izjemno funkcionalnost. Vstopanje skozi zadnja vrata in pripenjanje otrok olajšujejo velika drsna vrata. Natovarjanje je bolj udobno zaradi nizko spuščenega pokrova prtljažnika, ki je opcijsko na voljo z električnim odpiranjem in zapiranjem. Termoizolacijska zasteklitev zadaj pa absorbira sončne žarke in tako skrbi za prijetnejšo temperaturo v potniškem prostoru.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg.Na nekaterih slikah je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko,ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola.Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Sharan.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen