Odpiranje prtljažnika že s pritiskom na tipko.

Električni pokrov prtljažnika

Imate polne roke in vam ni do tega, da bi vse nakupljeno odložili na tla ter se lotili odpiranja velikega pokrova prtljažnika? Potem to nalogo preprosto prepustite Sharanu. Z radijskim ključem lahko že od daleč odprete opcijski, električni pokrov prtljažnika (serijsko od izvedbe Business+ naprej), naložite vse vrečke, s pritiskom na tipko pokrov znova zaprete in sedete na svoj sedež. Če morate nato še enkrat do prtljažnika, lahko pokrov s pritiskom na tipko udobno odprete kar z voznikovega sedeža.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg.Na nekaterih slikah je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko,ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola.Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Sharan.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen