Genialno preprosta. Preprosto genialna. Prilagodljiva notranjost vašega Sharana.

Prtljažnik + EasyFold.

Če imate vsak dan veliko dela in skrbi, vam fleksibilnost Sharana pride še kako prav. Potrebujete pomoč pri selitvi ali pa se iz nakupovalnega središča vračate z goro nakupljenih stvari - ko želite s Sharanom prepeljati več kot običajno ali velike predmete, vam serijska funkcija EasyFold omogoča, da opcijsko tretjo sedežno vrsto udobno podrete kar iz prtljažnika - povsem preprosto, z eno roko. Enako enostavno je podiranje druge sedežne vrste. Prtljažna površina je pri podrtih zadnjih sedežih povsem ravna, prostornina prtljažnika pa znaša 2.297 l pri 7- sedežni izvedbi. In če boste v vozilo želeli naložiti še posebej dolge predmete, vam bo delo bistveno olajšalo vodoravno poklopno naslonjalo sovoznikovega sedeža. Z njim se transportna površina podaljša vse do armaturne plošče.

V okviru sistemskih omejitev.

Voznik mora biti vedno pripravljen, da s prevzemom upravljanja vozila prekine delovanje asistenčnega sistema. Uporaba asistenčnega sistema voznika ne odvezuje odgovornosti, da mora vozilo voziti preudarno.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg.Na nekaterih slikah je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko,ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola.Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Sharan.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen