Z obema rokama na volanu boste telefonirali varno.

Telefonski vmesnik Comfort.

Ne zamudite več nobenega telefonskega klica in kljub temu ostanite povsem osredotočeni na dogajanje v prometu. Udobno telefoniranje med vožnjo omogoča opcijski telefonski vmesnik Comfort.

Zagotavlja odlično razločnost govora: z digitalnim govornim procesorjem, kakovostnim mikrofonom v stropu in avtomobilskimi zvočniki. Za optimalen sprejem lahko povežete svoj pametni telefon z zunanjo anteno vozila. Povezava se vzpostavi indukcijsko, ko telefon odložite v poseben predal v sredinskem naslonu za roke. Tam je mobilni telefon varno shranjen, poleg tega pa ni dodatno potreben še nakup nosilca za telefon.

Več informacij o Volkswagnovi mobilni telefoniji

V okviru sistemskih omejitev.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg.Na nekaterih slikah je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko,ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola.Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Sharan.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen