Menite, da je najpomembnejša gospodarnost?

BlueMotion Technology

Izrazito učinkovit način vožnje omogoča na primer serijski sistem start-stop. Ta med vsakim mirovanjem, npr. pred rdečo lučjo na semaforju ali med čakanjem pred železniškim prehodom, avtomatsko izključi motor. Ko voznik znova pritisne na pedal sklopke, se motor zažene in vožnja se lahko nadaljuje. Tudi pnevmatike z manjšim kotalnim uporom in tako imenovana rekuperacija, s katero se energija, ki se sprošča pri zaviranju, shranjuje v akumulator vozila, pomagajo zmanjševati porabo.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg.Na nekaterih slikah je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko,ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola.Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Sharan.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen