Uporabljajte aplikacije tudi v svojem Volkswagnu.

App-Connect.

Opcija App-Connect¹ vam omogoča, da svoj pametni telefon preprosto povežete z opcijskim radijskim sistemom Composition Media (serijsko od izvedbe Family naprej) ali opcijskim navigacijskim sistemom Discover Media (serijsko od izvedbe Business+ naprej). Po vzpostavitvi povezave lahko izbrane aplikacije, nameščene na mobilnem telefonu, upravljate prek zaslona na dotik. Toda ključna prednost ni le preprosto upravljanje: številne aplikacije lahko obdelujejo podatke, ki jih pošilja vozilo, ter omogočajo dodatne uporabne ali zabavne funkcije.

Volkswagen za povezavo s pametnimi telefoni ponuja vmesnik, ki podpira kar tehnologiji Google Android Auto in Apple CarPlay. Na spletni strani www.volkswagen.de/mobiltelefon lahko preverite, s katero od navedenih tehnologij je združljiv vaš pametni telefon. Pri tem morate upoštevati, da nekatere aplikacije niso na voljo za vsako od treh navedenih tehnologij in da se razpoložljivost tehnologij v posameznih državah lahko razlikuje.

 

 

1) Na voljo samo v kombinaciji z radiom Composition Media ali navigacijsko funkcijo Discover Media.App-Connect vključuje tehnologiji Apple CarPlay in Android Auto. Da voznik ne bi preveč odvračal pozornosti od dogajanja v prometu, je med vožnjo mogoče odpreti le certificirane aplikacije. Pri tem upoštevajte tudi, da nekatere aplikacije niso na voljo za vse tehnologije, da lahko ponudnik med trajanjem pogodbe spremeni vsebino funkcij oz. jih ukine ter da se razpoložljivost teh tehnologij lahko razlikuje glede na državo.

Informacije o združljivosti pametnih telefonov najdete za Apple CarPlay na povezavi https://apple.com/de/ios/carplay/, za Android Auto pa na povezavi https://android.com/intl/de_de/auto/.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg.Na nekaterih slikah je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko,ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola.Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Sharan.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen