Dokaz, da je funkcionalnost lahko tudi elegantna.

Notranjost.

Menite, da družinski avto z robustno in praktično notranjostjo ne more biti tudi eleganten? Seveda je lahko. Vsaj v primeru, ko se odločite za Sharan - trpežne sedežne prevleke so pri izvedbi Business+ izdelane iz prefinjene alkantare. Dobro oblikovan, deloma električno 6-smerno nastavljiv voznikov sedež je del serijske opreme. Potem so tu še dekorativni elementi na armaturni plošči in sprednjih vratnih oblogah, ki so tudi del serijske opreme. Dodatni primer za to, da lahko Sharana opremite po svojih željah, sta usnjeni oblazinjenji iz napa usnja in usnja Vienna, ki ustvarita izrazito prijetno vzdušje.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg.Na nekaterih slikah je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko,ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola.Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Sharan.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen