Meni
Zapri meni
Zapri

e-Golf

E-volucija avtomobila se nadaljuje. Volkswagen e-Golf.

Predvsem na kratkih relacijah - na primer v mestih - je izključno električni pogon najboljša mobilnostna rešitev. Toda z e-Golfom se zlahka podate tudi daleč stran od mestnih ulic. Njegov kombinirani doseg (WLTP)* namreč znaša do 231 km.

Tehnologija

Vaš e-Golf (poraba električne energije v kWh/100 km, kombinirana: od 13,2 (16-palčna platišča) do 14,1 (17-palčna platišča); emisija CO₂ v g/km, kombinirana: 0)* se zaveda zahtev današnjega časa in izpolnjuje sodobna pričakovanja: zmogljiv in obenem domala neslišen elektromotor jemlje dih z osupljivimi pospeški, hkrati pa omogoča energijsko varčen način vožnje. Polnjenje e-Golfa poenostavlja inteligenten sistem upravljanja.

 

Električni pogon
Doseg
Možnosti polnjenja
Trajnostna naravnanost
Električni pogon
Doseg
Možnosti polnjenja
Trajnostna naravnanost

Sodobna dinamika: motor e-Golfa.

Vožnja na električni pogon je večji užitek, kot si morda predstavljate. Maksimalni navor je namreč na voljo že od prvega vrtljaja naprej, z 1-stopenjskim menjalnikom pa pospeševanje poteka brez prekinitev.

Z okolju prijazno miselnostjo lahko pridete dlje.

Kombinirani doseg (WLTP)* pri e-Golfu znaša do 231 km. Vsem, ki bodo med vožnjo želeli porabiti kar najmanj električne energije, bo pri tem zagotovo v pomoč sistem za izbiro voznega profila. Ta po želji prilagodi nastavitve vozila, povezane s športnostjo in udobjem.

Baterijo svojega e-Golfa lahko napolnite povsem preprosto.

Različne možnosti polnjenja vam omogočajo, da sami odločate o tem, kje in kako boste e-Golf oskrbeli z energijo.

Omejite emisije CO₂ in kljub temu ostanite neomejeno mobilni.

Volkswagen e-Golf se zaveda zahtev današnjega časa in izpolnjuje sodobna pričakovanja. Če boste uporabljali ekološko pridobljeno elektriko, s svojim avtomobilom med vožnjo ne boste proizvajali nikakršnih emisij.

Zunanjost
Notranjost
Luči
Aluminijasta platišča
Zunanjost
Notranjost
Luči
Aluminijasta platišča

Z e-Golfom se boste radi pokazali.

Naj vsakdo vidi, da vozite Golf, ki je nekaj posebnega. Svojstven e-dizajn s specifično svetlobno grafiko LED-luči, modrimi oblikovalskimi elementi in aerodinamičnimi izboljšavami daje električnim vozilom izrazito individualen pečat.

Spoznajte sodoben dizajn, združen z intuitivnim upravljanjem.

Pri e-Golfu ni napreden le pogon. V notranjosti elegantni oblikovalski elementi in pregleden prikaz informacij, specifičnih za e-modele, jasno razkrivajo usmerjenost v prihodnost.

Osvetlite si pot z učinkovito tehnologijo.

Varčevanje z energijo je eno od ključnih poslanstev e-Golfa. Vse luči so zato zasnovane v napredni LED-tehnologiji, ki se ponaša z velikim svetlobnim izkoristkom in majhno porabo električne energije.

Ta platišča bodo vaš zaveznik pri varčevanju z energijo.

Serijska 16-palčna aluminijasta platišča Astana so z izpopolnjeno aerodinamiko in pnevmatikami z manjšim kotalnim uporom odlična osnova za okolju prijazno vožnjo, med katero e-Golf lokalno ne proizvaja nikakršnih emisij.

Navigacija
Car-Net
Telefonija
Navigacija
Car-Net
Telefonija

Ostanite na pravi poti – s preprosto gesto.

Le malokateri drug infotainment sistem lahko ponudi več kot opcijski navigacijski sistem Discover Pro. Prepričal vas bo z inovativnim upravljanjem z gestami, odličnimi multimedijskimi funkcijami, številnimi možnostmi za priklop zunanjih naprav in vrhunskim prikazom zemljevidov.

Uporabljajte internet v svojem e-Golfu.In svoj pametni telefon kot daljinski upravljalnik.

Internet v avtomobilu se pri Volkswagnu imenuje Car-Net. Pod tem imenom so na voljo različne praktične storitve in uporabne aplikacije. Tako lahko med drugim svoj pametni telefon uporabljate celo kot daljinski upravljalnik za e-Golf.

Poenostavite si komuniciranje.

Vzemite si čas za pogovor .A pri tem imejte obe roki ves čas na volanu. E-Golf vam to omogoča z dvema opcijskima telefonskima vmesnikoma, ki zagotavljata najvišjo raven udobja.

Asistenčni sistemi

Inteligentni asistenčni sistemi v e-Golfu zvišujejo raven udobja pri vožnji. Poleg tega boste z njimi lažje kos kritičnim situacijam ali pa do teh sploh ne bo prišlo. In čeprav boste le redko dejansko občutili delovanje naprednih tehnologij, vas bo ves čas spremljal prijeten občutek. Zavedali se boste namreč, da vam nenehno stojijo ob strani.

Front Assist in ACC
Asistenca za zastoje in Emergency Assist
Senzor za mrtvi kot
Park Assist
Front Assist in ACC
Asistenca za zastoje in Emergency Assist
Senzor za mrtvi kot
Park Assist

V prometnem vrvežu lahko ostanete povsem sproščeni.

Z opcijskim sistemom za avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC) bo vsaka vožnja bolj sproščena. Serijski sistem za nadzor prometa Front Assist vključuje mestno funkcijo zaviranja v sili in funkcijo zaznavanja pešcev.

Da nikdar več ne boste imeli občutka, da ste obtičali na mestu.

Internet v avtomobilu se pri Volkswagnu imenuje Car-Net. Pod tem imenom so na voljo različne praktične storitve in uporabne aplikacije. Tako lahko med drugim svoj pametni telefon uporabljate celo kot daljinski upravljalnik za e-Golf.

Vaš e-Golf vam lahko pomaga, ko želite zamenjati vozni pas ali odpeljati s parkirnega mesta.

Opcijski senzor za mrtvi kot z asistenco za odparkiranje vas med vožnjo v okviru sistemskih omejitev opozarja na vozila v mrtvem kotu. Pri vzvratnem izvozu s parkirnega mesta nadzoruje območje ob straneh vozila in za vozilom.

Parkiranje je lahko tako enostavno.

Ali še vedno parkirate sami? Opcijski parkirni sistem s krmilno avtomatiko Park Assist namesto vas vrti volan, poleg tega pa vam poenostavi iskanje parkirnega mesta. Z ultrazvočnimi senzorji preveri, ali je prosto parkirno mesto dovolj veliko za vaš e-Golf.

Udobje

Naj vam bo v vašem e-Golfu udobno. Bogat nabor osnovne opreme, preprosto upravljanje in številne komfortne opcije poskrbijo, da lahko vsak dan v njem uživate povsem sproščeno.

Sedežno udobje
Vozno udobje
Usnjeno oblazinjenje Vienna
Aktivni informacijski zaslon
Sedežno udobje
Vozno udobje
Usnjeno oblazinjenje Vienna
Aktivni informacijski zaslon

Udobno se namestite in uživajte.

Sedeži e-Golfa so s premišljenim dizajnom nadvse privlačni na pogled, obenem pa odlično poskrbijo za vaš hrbet. Zlasti na daljših potovanjih je konstantno visoka mera udobja preprosto neprecenljiva.

Sproščeno do cilja.

Serijska klimatska naprava Air Care Climatronic in opcijski aktivni informacijski zaslon poskrbita, da je vsaka vožnja z e-Golfom nadvse prijetno doživetje.

Naj v notranjosti zavlada pridih razkošja.

Oblikujte si svojo lastno cono udobja: kakovostno in mehko usnje Vienna (dodatna oprema) v kombinaciji s komfortno zasnovanima sedežema za voznika in sovoznika ustvarja ambient na ravni luksuznega razreda.

Spremljajte natanko tiste podatke, ki vas zanimajo.

Klasični merilnik hitrosti je stvar preteklosti. Zakaj ne bi namesto klasičnih okroglih merilnikov izbrali raje visokoločljivostnega zaslona? Aktivni informacijski zaslon (digitalni kombinirani instrument) je inovativna rešitev, ki vam nudi izjemno širok nabor informacij. Tako ne boste vedeli le, s kolikšno hitrostjo vozite in koliko goriva je še v rezervoarju.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen