Uporabljajte internet v svojem e-Golfu. In svoj pametni telefon kot daljinski upravljalnik.

S ponudbo Car-Net so vam prednosti interneta na voljo tudi v vašem avtomobilu: tako lahko na primer ves čas spremljate prometno situacijo, uporabljate aplikacije, nameščene na pametnem telefonu, ali vzpostavite povezavo s Volkswagnovim klicnim centrom. In z aplikacijo Car-Net e-Remote lahko svoj pametni telefon uporabljate celo kot daljinski upravljalnik za e-Golf. Aplikacija vam omogoča, da kjerkoli na primer nastavite temperaturo za potniški prostor, zaženete in prekinete polnjenje ali preverite doseg.

Toda Car-Net zmore še več:s paketom storitev Car-Net Guide & Inform vam je zagotovljen dostop do aktualnih podatkov s spleta. Tako boste na primer izredno hitro obveščeni o zastojih, poleg tega pa boste lahko preprosto poiskali posebne cilje, kot so hoteli, restavracije ali bencinski servisi.

Vmesnik Car-Net App-Connect vam omogoča, da svoj pametni telefon povežete z infotainment sistemom v vozilu in izbrane aplikacije upravljate prek zaslona na dotik na armaturni plošči. Paket Car-Net Security & Service med drugim vključuje storitev Klic v sili. In če se boste odločili za opcijski CarStick, boste z lastno SIM-kartico v svojem Volkswagnu lahko celo vzpostavili WLAN-omrežje. 

Več informacij

* Od 1. septembra 2017 homologacijski postopek za določena nova vozila že poteka skladno z Globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (angl. World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), ki omogoča realnejši prikaz porabe goriva in emisij CO₂. S 1. septembrom 2018 je postopek WLTP nadomestil Novi evropski vozni cikel (NEVC). Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO₂, izmerjene po postopku WLTP, v mnogih primerih višje od vrednosti, izmerjenih po postopku NEVC. V fazi prehoda na postopek WLTP je še vedno zakonsko obvezno navajanje izpeljanih vrednosti NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih po postopku WLTP, so vrednosti NEVC izpeljane iz vrednosti, ki so pridobljene med preizkusnim postopkom WLTP. Davki (zlasti DMV) in druge dajatve za vozila (zlasti v nedenarni obliki), ki temeljijo (tudi) na vrednosti CO₂, se izračunajo na osnovi izpeljanih vrednosti NEVC za CO₂. Podrobnejše informacije so na voljo na spletni strani www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenih trgovcih. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na nekaterih slikah je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

e-Golf

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen