Z e-Golfom se boste radi pokazali.

Futuristična - a kljub temu že dobro znana: markanten dizajn Volkswagnovih e-modelov vključuje (poleg značilnih modrih elementov) vrsto privlačnih posebnosti, ki ustvarjajo izrazito dovršeno podobo - kar pa nikakor ni njihova edina prednost. Med te posebnosti poleg LED-žarometov, katerih svetloba je podobna dnevni svetlobi, sodijo tudi markantno oblikovane dnevne LED-luči z značilno C-signaturo. Pomemben adut LED-tehnologije sta velik svetlobni izkoristek in majhna poraba električne energije. 

Tudi izrazito lahka 16-palčna aluminijasta platišča Astana skupaj s pnevmatikami z manjšim kotalnim uporom pomembno zvišujejo učinkovitost. V kombinaciji z usmernikom zraka nad zadnjim steklom poudarjajo dinamiko e-Golfa. Obenem izboljšujejo aerodinamiko, kar med drugim pozitivno vpliva na doseg.

Seveda pa pri e-Golfu prepriča tudi zasnova zadka: z zadnjimi LED-lučmi in LED-osvetlitvijo registrske tablice.

* Od 1. septembra 2017 homologacijski postopek za določena nova vozila že poteka skladno z Globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (angl. World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), ki omogoča realnejši prikaz porabe goriva in emisij CO₂. S 1. septembrom 2018 je postopek WLTP nadomestil Novi evropski vozni cikel (NEVC). Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO₂, izmerjene po postopku WLTP, v mnogih primerih višje od vrednosti, izmerjenih po postopku NEVC. V fazi prehoda na postopek WLTP je še vedno zakonsko obvezno navajanje izpeljanih vrednosti NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih po postopku WLTP, so vrednosti NEVC izpeljane iz vrednosti, ki so pridobljene med preizkusnim postopkom WLTP. Davki (zlasti DMV) in druge dajatve za vozila (zlasti v nedenarni obliki), ki temeljijo (tudi) na vrednosti CO₂, se izračunajo na osnovi izpeljanih vrednosti NEVC za CO₂. Podrobnejše informacije so na voljo na spletni strani www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenih trgovcih. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na nekaterih slikah je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

e-Golf

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen