Ostanite na pravi poti – s preprosto gesto.

Opcijski navigacijski sistem Discover Pro je infotainment sistem za najzahtevnejše kupce. Inovativno upravljanje z gestami vam omogoča preprosto pomikanje po glavnem meniju, poleg tega lahko z gibom z roko na primer zamenjate radijsko postajo ali predvajano skladbo.

23,4-centimetrski (9,2-palčni) TFT-zaslon je občutljiv na dotik in zagotavlja vrhunski prikaz zemljevidov v 3D-perspektivi. Sistem ima poleg tega USB-vhod, dve reži za SD-kartice in Bluetooth vmesnik, s čimer ponuja številne možnosti za priklop zunanjih naprav.Seveda ne manjkata niti CD-enota, ki predvaja tudi MP3- in WMA-datoteke, in radijski sprejemnik za sprejem FM-signala. V vozilu je skupno vgrajenih osem zvočnikov.

Prepričajo pa še drugi aduti: glasovno upravljanje se odziva na izgovorjena imena krajev in ulic ter po navodilih izračuna pot,telefoniranje pa je z Bluetooth tehnologijo nadvse preprosto. Poleg tega so vam pet let brezplačno na voljo posodobitve programske opreme navigacijskega sistema, za kar interni bliskovni pomnilnik ponuja več kot dovolj prostora.

* Od 1. septembra 2017 homologacijski postopek za določena nova vozila že poteka skladno z Globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (angl. World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), ki omogoča realnejši prikaz porabe goriva in emisij CO₂. S 1. septembrom 2018 je postopek WLTP nadomestil Novi evropski vozni cikel (NEVC). Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO₂, izmerjene po postopku WLTP, v mnogih primerih višje od vrednosti, izmerjenih po postopku NEVC. V fazi prehoda na postopek WLTP je še vedno zakonsko obvezno navajanje izpeljanih vrednosti NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih po postopku WLTP, so vrednosti NEVC izpeljane iz vrednosti, ki so pridobljene med preizkusnim postopkom WLTP. Davki (zlasti DMV) in druge dajatve za vozila (zlasti v nedenarni obliki), ki temeljijo (tudi) na vrednosti CO₂, se izračunajo na osnovi izpeljanih vrednosti NEVC za CO₂. Podrobnejše informacije so na voljo na spletni strani www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenih trgovcih. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na nekaterih slikah je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

e-Golf

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen