Sproščeno do cilja.

Serijska klimatska naprava Air Care Climatronic lahko v notranjosti e-Golfa ob vsakem letnem času poskrbi za prijetno počutje. S serijskim ogrevanim vetrobranskim steklom poleg tega neprijetno odstranjevanje ledu pozimi postane stvar preteklosti.

Večfunkcijski prikazovalnik Premium (prav tako del serijske opreme) vam omogoča, da ves čas zlahka ohranjate pregled nad številnimi pomembnimi podatki. Namesto klasičnega merilnika števila vrtljajev je vgrajen merilnik električne moči. Ta prikazuje energijo, ki se trenutno porablja za pogon vozila. Ločen okrogli instrument obvešča, koliko znaša največja razpoložljiva električna moč.

Opcijska ambientna osvetlitev poskrbi, da vsi instrumenti zasijejo v pravem sijaju, in v ergonomsko zasnovani vozniški kabini z modro osvetljenimi dekorativnimi in vstopnimi letvami ustvarja edinstveno vzdušje.

* Od 1. septembra 2017 homologacijski postopek za določena nova vozila že poteka skladno z Globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (angl. World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), ki omogoča realnejši prikaz porabe goriva in emisij CO₂. S 1. septembrom 2018 je postopek WLTP nadomestil Novi evropski vozni cikel (NEVC). Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO₂, izmerjene po postopku WLTP, v mnogih primerih višje od vrednosti, izmerjenih po postopku NEVC. V fazi prehoda na postopek WLTP je še vedno zakonsko obvezno navajanje izpeljanih vrednosti NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih po postopku WLTP, so vrednosti NEVC izpeljane iz vrednosti, ki so pridobljene med preizkusnim postopkom WLTP. Davki (zlasti DMV) in druge dajatve za vozila (zlasti v nedenarni obliki), ki temeljijo (tudi) na vrednosti CO₂, se izračunajo na osnovi izpeljanih vrednosti NEVC za CO₂. Podrobnejše informacije so na voljo na spletni strani www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenih trgovcih. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na nekaterih slikah je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

e-Golf

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen