Spoznajte sodoben dizajn, združen z intuitivnim upravljanjem.

Notranjosti e-Golfa daje svojstven pečat edinstven dizajn električnih modelov, katerega posebnost so modri okrasni šivi na volanu in prestavni ročici. Volan in glava prestavne ročice sta oblečena v kakovostno obdelano usnje.

Tudi opcijski navigacijski sistem Discover Pro je prilagojen e-Golfu in se ponaša z vrsto inovativnih funkcij. Na velikem, 23,4-centimetrskem (9,2-palčnem) barvnem zaslonu na dotik prikazuje številne relevantne informacije, kot so doseg, poraba energije in statistika rekuperacije. Najpomembnejše informacije o vozilu je med vožnjo mogoče spremljati tudi na zaslonu večfunkcijskega prikazovalnika Premium in na merilniku električne moči.

Zanimiva pa je še ena posebnost: med nočno vožnjo modro osvetljene dekorativne in vstopne letve, ki so del opcijske ambientne osvetlitve, ustvarjajo pravo futuristično vzdušje.

* Od 1. septembra 2017 homologacijski postopek za določena nova vozila že poteka skladno z Globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (angl. World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), ki omogoča realnejši prikaz porabe goriva in emisij CO₂. S 1. septembrom 2018 je postopek WLTP nadomestil Novi evropski vozni cikel (NEVC). Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO₂, izmerjene po postopku WLTP, v mnogih primerih višje od vrednosti, izmerjenih po postopku NEVC. V fazi prehoda na postopek WLTP je še vedno zakonsko obvezno navajanje izpeljanih vrednosti NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih po postopku WLTP, so vrednosti NEVC izpeljane iz vrednosti, ki so pridobljene med preizkusnim postopkom WLTP. Davki (zlasti DMV) in druge dajatve za vozila (zlasti v nedenarni obliki), ki temeljijo (tudi) na vrednosti CO₂, se izračunajo na osnovi izpeljanih vrednosti NEVC za CO₂. Podrobnejše informacije so na voljo na spletni strani www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenih trgovcih. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na nekaterih slikah je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

e-Golf

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen