Zapri meni
Zapri

Oblika, ki navdušuje. Arteon.

 

Oblika, ki navdušuje.

Volkswagen z Arteonom predstavlja vozilo z močnim in nezamenljivim karakterjem, ki vsak dan spremeni v prav posebno dogodivščino.

Zunanjost

Privlači poglede. Z vseh zornih kotov.

Njegova podaljšana silhueta z dolgo medosno razdaljo poskrbi za edinstveno stransko podobo - in prostorsko udobje na vseh sedežih. Poseben magnet za oči so stranska okna brez okvirov, ki mu kot klasična značilnost kupejevske limuzine dajejo pridih visokokakovostne elegance.

Več informacij

Elegance in R-Line

Prestižni značaj z elegantnim ali športnim pridihom.

Za vse, ki si želijo več - izvedbi Arteon Elegance in R-Line nudita udobje, športnost in dizajn na visoki ravni. 

Več informacij

Zadnje luči

Sijajna oblikovna podoba luči

Zadnje luči s sodobno LED-tehnologijo poudarjajo izrazno moč in izjemno dinamiko Arteona. Prelivajoče gibanje luči pritegne pozornost in poskrbi za varnost.

Več informacij

Platišča

Ponudba platišč za Arteon – pustite se zapeljati.

Široka paleta športnih in elegantnih aluminijastih platišč.

Več informacij

Udobje.

Udobne rešitve Arteona so prav tako impresivne kot vozilo samo. V njem vsaka vožnja postane enkratno doživetje, ki navduši prav vse čute.

Udobje.

Dinamično uravnavanje podvozja (DCC)

Nazaj na pregled

Vožnja čisto po vašem okusu.

Športno, udobno, običajno ali čisto po vaši meri: Arteon se vam lahko povsem prilagodi. Izpopolnjeni sistem za dinamično uravnavanje podvozja (DCC) se nenehno odziva na cestišče in vozno situacijo. Za vas je to je še posebej prijetno, saj lahko uživate v visoki stopnji voznega udobja v kombinaciji z optimalno vozno dinamiko.

Notranjost

Nazaj na pregled

Dobrodošli na visokem nivoju.

Arteon se predstavlja z edinstvenim naborom opreme, elegantnih materialov in inovativnih tehnologij za udobje.

Sedeži ergoComfort

Nazaj na pregled

Občutek zadovoljstva. Še preden se odpravite na pot.

Sprostite se in se prepustite prijetnemu vzdušju kakovostno zasnovane notranjosti, ki prepriča z ekskluzivnimi materiali in udobjem na najvišji ravni. To zagotavljajo na primer hrbtu prijazni sedeži ergoComfort, oblečeni v napa usnje. Ti z opcijskim 14-smernim nastavljanjem, masažno in pomnilniško funkcijo, nastavljivo ledveno oporo ter z obilo prostora za glavo in noge poskrbijo za enkratno počutje – od prvega trenutka naprej.

Krmiljenje vozila in upravljanje informacij

Nazaj na pregled

Večfunkcijski volan in aktivni informacijski zaslon

Z ogrevanim usnjenim večfunkcijskim volanom ne boste upravljali le svojega avtomobila, pač pa tudi vse informacije, ki se vam zdijo pomembne med vožnjo. Poleg tega je na inovativnem aktivnem informacijskem zaslonu vse prikazano neposredno v vašem vidnem polju: od merilnika števila vrtljajev, merilnika hitrosti in števca prevoženih kilometrov do natančnih podatkov o vožnji ali optičnih prikazov asistenčnih sistemov.

Easy Open

Nazaj na pregled

Naj vas občutek sproščenosti prevzame že pred odhodom na potovanje.

Z Arteonom se sproščeno potovanje začne, še preden se odpravite na pot. Kljub kupejevsko oblikovanemu zadku ima limuzina prtljažnik s prostornino kar 563 litrov in tako ponuja obilo prostora tudi za vašo prtljago. S funkcijo Easy Open zadošča že, da z nogo naredite gib pod zadkom vozila in pokrov prtljažnika se avtomatsko odpre. Sistem električnega zapiranja z zakasnitvijo ob pritisku na tipko znova zapre pokrov prtljažnika ter pri natovarjanju in raztovarjanju poskrbi za najvišjo mero udobja.

Panoramsko strešno okno

Nazaj na pregled

Vstopite in uživajte.

Novi Arteon zagotavlja odličen razgled. Tudi skozi panoramsko dvižno-pomično strešno okno, ki ga opcijsko obkroža ambientna osvetlitev. Tako bo nebo nad vami vedno svetlo, notranjost vozila pa prijetno osvetljena.

Asistenčni sistemi.

Ničesar ne prepušča naključju: Arteon prepriča tako z vrhunskim dizajnom kot tudi z enkratnim užitkom v vožnji. Ponaša se z novimi asistenčnimi sistemi in zagotavlja visoko raven varnosti.

Avtomatsko uravnavanje razdalje ACC s prediktivnim tempomatom

Vzdržuje razdaljo do spredaj vozečih vozil.

Ohranjajte varnostno razdaljo z enim najkoristnejših asistenčnih sistemov: avtomatskim uravnavanjem razdalje (ACC) s prediktivnim tempomatom. Določite najvišjo hitrost in sistem bo poskrbel, da je ne boste prekoračili. Sistem tudi samodejno vzdržuje minimalno razdaljo do spredaj vozečih vozil.⁶

Več informacij

Area View

Razkriva nove perspektive.

Za vas nadzoruje okolico: opcijski sistem za prikaz okolice Area View. Posnetke okolice vašega Arteona posreduje neposredno na armaturno ploščo.

Več informacij

Lane Assist

Serijski šesti čut.

Serijska asistenca za ohranjanje smeri Lane Assist prepreči, da bi voznik nehote zapeljal s svojega voznega pasu in povzročil nezgodo.

Več informacij

Park Assist

Parkiranje z občutkom.

Sistem Park Assist vas popolnoma sproščeno zapelje na želeno parkirno mesto.

Več informacij

Dinamične smerno prilagodljive luči

Parkiranje z občutkom.

Skozi ovinke s svetlobno hitrostjo.

Več informacij

 

Dynamic Light Assist

Razsvetljuje v vseh pogledih.

Opcijski sistem Dynamic Light Assist z avtomatskim uravnavanjem dolgih luči poskrbi za optimalno osvetlitev cestišča in odlično vidljivost v cestnem prometu.

Več informacij

Emergency Assist

Vaš pomočnik v trenutkih, ko ne gre vse po načrtu.

V primeru kritičnega zdravstvenega stanja voznika lahko opcijska asistenca Emergency Assist opozori potnike in druge udeležence v prometu ter kontrolirano ustavi vozilo.

Več informacij

Asistenca za zastoje

Pomoč pri vožnji s pogostim ustavljanjem in speljevanjem.

Vozniku pomaga v gostem prometu, ki zahteva nenehno ustavljanje in speljevanje, ter zmanjšuje verjetnost nezgod, do katerih pogosto pride v takšnih situacijah.

Več informacij

Front Assist

Dobro seznanjeni z vsem, kar je pomembno med vožnjo.

Sistem za nadzor prometa Front Assist z mestno funkcijo zaviranja v sili in zaznavanjem pešcev spremlja promet in pomaga pri morebitnem zaviranju v sili.

Več informacij

Car-Net App-Connect
Car-Net Security & Service
Car-Net Guide & Inform

Uporabljajte aplikacije tudi v svojem Volkswagnu.

Najpomembnejše funkcije pametnega telefona lahko sedaj povsem preprosto upravljate prek zaslona v sredinski konzoli. Tako lahko udobno telefonirate, spremljate novice in poslušate glasbo. Ta možnost se imenuje App-Connect.

Varnost za vas.In za vaše vozilo.

Kdaj bo čas za naslednji servisni pregled? Koliko goriva je še v rezervoarju? Spletne storitve Car-Net Security & Service

Na pot nič več brez interneta.

Z opcijskim paketom Car-Net Guide & Inform boste na poti dobro obveščeni. Če na primer nekje nastane zastoj ali je zastoj odpravljen, to prek spleta izveste v realnem času – izbrana pot pa se avtomatsko prilagodi. S funkcijo Spletno iskanje posebnih ciljev boste lahko poiskali vznemirljive cilje v svoji okolici, prvo prosto parkirno mesto ali pa najbližji bencinski servis.

Avdiosistem DYNAUDIO Confidence

Avdiosistem DYNAUDIO Confidence

Ne boste verjeli svojim ušesom. Doživite vrhunski zvok z radijskim sistemom Composition Media, opcijskim avdiosistemom DYNAUDIO Confidence in prav tako opcijskim radijskim sprejemnikom DAB+.

Več informacij

Navigacija

Navigacija je lahko tako zelo udobna.

Po želji lahko izbirate med dvema navigacijskima sistemoma, ki ju je mogoče izredno enostavno upravljati. Discover Media in Discover Pro.

Več informacij

Telefon

Z obema rokama na volanu boste telefonirali varno.

Če želite, ste lahko ves čas dosegljivi tudi med vožnjo. Z opcijskima telefonskima vmesnikoma Comfort in Premium boste tudi med telefoniranjem lahko imeli obe roki na volanu in boste ostali osredotočeni na dogajanje v prometu.

Več informacij

Projicirni sistem

Vedno v središču: občutek varnosti.

Projicirni sistem prikazuje podatke o vožnji v voznikovem neposrednem vidnem polju. Hitrost, prometni znaki, podatki o delovanju asistenčnih sistemov, opozorila in navigacijski napotki se namreč projicirajo na zaslon, nameščen pred vetrobranskim steklom.

Več informacij

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen