Povezani vedno in povsod

Streaming & Internet

S paketom »Streaming & Internet«* boste v Arteonu uživali v najljubši glasbi, ne glede na to, kje ste. Za predvajanje glasbe se morate samo enkrat prijaviti z že obstoječimi podatki ua dostop, na primer pri Apple Music. Nato dobite dostop in pri tem ne potrebujete zunanje naprave. Storitev spletnega radia prinaša vse prednosti spletnega radia v vozilu, npr. preprosto iskanje in predvajanje postaj v živo ter podcastov. Integrirana dostopna točka za WLAN omogoča vam in vašim sopotnikom stabilno spletno povezavo in brskanje na največ osmih napravah.

 

*Za uporabo storitev pretakanja mora uporabnik imeti podatkovno dobroimetje (na osnovi podatkovnih paketov, razpoložljivih prek eSIM-kartice, ali deljenja internetne povezave prek omrežja WLAN) in obstoječ račun pri posamezni storitvi pretakanja.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.