Nova dimenzija digitalnih storitev

We Connect Plus

Svet digitalnih storitev Volkswagen popelje povezljivost v Arteonu na povsem novo raven. Opcijsko We Connect Plus* nudi dodatne pametne tehnologije, kot so pretakanje medijev** in spletni radio, kakor tudi uporaba pametnega telefona za daljinsko upravljanje številnih funkcij vozila. Z We Connect Plus boste deležni še bolj intuitivnega upravljanja z naravnim govorom, hitrega dostopa do najnovejših informacij in preprostejšega upravljanja navigacije z glasovnim vnosom.

Inteligentni navigacijski sistem vam v realnem času prikaže aktualne prometne informacije s spremembami poti ali pa vas opozori na ovire v prometu. Zaradi spletnega izračunavanja poti se lahko prilagodljivo odzovete na nove razmere in pri tem uporabite najboljše možne poti. Spletno posodabljanje zemljevidov zagotavlja, da so kartografski podatki vedno posodobljeni. Z najnovejšimi informacijami o cenah goriva in brezplačnih parkirnih mestih v parkirnih hišah in javnih parkiriščih boste na cilj prispeli še bolj sproščeni.

*Za uporabo storitev We Connect potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID in se morate z uporabniškim imenom in geslom prijaviti v We Connect. Poleg tega morate prek spleta z družbo Volkswagen AG skleniti ločeno pogodbo za We Connect oz. We Connect Plus. Za We Connect Plus imate po prevzemu vozila 90 dni časa, da na spletni strani portal.volkswagen-we.com registrirate svoje vozilo in izkoristite celotno dogovorjeno brezplačno obdobje uporabe storitev. Upoštevajte tudi dodatne napotke na hrbtni strani kataloga.

**Za uporabo storitev pretakanja mora uporabnik imeti podatkovno dobroimetje (na osnovi podatkovnih paketov, razpoložljivih prekeSIM-kartice, ali deljenja internetne povezave prek omrežja WLAN) in obstoječ račun pri posamezni storitvi pretakanja.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.