Vožnja čisto po vašem okusu.

Dinamično uravnavanje podvozja (DCC).

S sistemom za dinamično uravnavanje podvozja (DCC) lahko izbirate med običajno, športno ali udobno nastavitvijo podvozja. Električno nastavljivo blaženje se prilagaja avtomatsko. Sistem DCC se ves čas odziva na različne vozne situacije ter upošteva zaviranje, krmiljenje in pospeševanje.

Dinamično uravnavanje podvozja (DCC) omogoča boljše vozne lastnosti. Voznik ni več omejen na eno določeno nastavitev podvozja, ampak si lahko svoje vozilo prilagodi po meri. Izbira poteka s pritiskom na tipko na sredinski konzoli. Nastavitve v meniju Individual opravite z drsnikom in jih lahko spreminjate tako, da ustrezajo vašim osebnim željam.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Oblika, ki navdušuje. Arteon.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen