Povezani s svetom

We Connect

Arteon vas popelje v svet digitalnih storitev Volkswagen. Če želite biti povsem povezani, so vam na voljo številne storitve We Connect*. Ko enkrat opravite aktivacijo in prijavo s svojim Volkswagen ID-jem, boste lahko enostavno in brezplačno uporabljali inovativne spletne storitve. Po potrebi lahko dodajate še druge funkcije, saj vam to omogoča storitev Upgrades.**

Z We Connect vaše vsakdanje življenje ne bo le prijetnejše, ampak tudi udobnejše. We Connect omogoča dostop do številnih pomembnih informacij o vozilu in s klicem ob okvari, spletnim obvestilom alarmne naprave ali z načrtovanjem servisnih terminov zagotavlja veliko mero uporabnosti. Svoj pametni telefon lahko pri tem uporabite kot mobilni ključ ter odklenete in zaženete Arteon brez ključa.***

Z aplikacijo We Connect za vaš pametni telefon imate najpomembnejše podatke o svojem Arteonu pri roki tudi na poti. Tako lahko preverite, koliko še lahko prevozite s preostalo količino goriva oz. ali so vrata in okna zaprta ali odprta.

 

*Za uporabo storitev We Connect potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID in se morate z uporabniškim imenom in geslom prijaviti v We Connect. Poleg tega morate prek spleta z družbo Volkswagen AG skleniti ločeno pogodbo za We Connect oz. We Connect Plus. Za We Connect Plus imate po prevzemu vozila 90 dni časa, da na spletni strani portal.volkswagen-we.com registrirate svoje vozilo in izkoristite celotno dogovorjeno brezplačno obdobje uporabe storitev. 

**Za uporabo produktov iz ponudbe Upgrades potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID in veljavno pogodbo za We Connect, poleg tega pa se morate verificirati kot glavni uporabnik. Pri tem postopku se vaš uporabniški račun poveže s konkretnim vozilom. Pomembno je tudi, da je vozilo opremljeno s tehničnimi funkcijami in strojno opremo, ki so potrebni v sklopu storitve Upgrades. Seznam funkcij, ki so v sklopu storitve Upgrades na voljo za posamezno vozilo, lahko glavni uporabnik najde v spletni trgovini ali trgovini In-Car.

***Na voljo samo v kombinaciji z opcijskim navigacijskim sistemom Discover Pro in aplikacijo We Connect. Uporabnik na začetku pridobi dva mobilna ključa, ki ju lahko aktivira v obdobju prvih 4 let po sklenitvi pogodbe za We Connect. V primeru dodelitve mobilnega ključa nadaljnjemu uporabniku je s postopkom Volkswagen Ident treba overiti istovetnost pošiljatelja ključa. Po namestitvi na združljiv pametni telefon mobilni ključ na izključno tej napravi deluje eno leto.

 

 

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.