Prava veličina se kaže od znotraj

Prostornost in prtljažnik

Da se boste v Arteonu počutili prijetno, se morate le usesti vanj. Takoj vas bo sprejel s svojo prostornostjo, ki športno in elegantno kupejevsko limuzino spremeni v limuzino, primerno za vsakodnevno vožnjo. Kot voznika vas bo navdušila podpora številnih asistenčnih sistemov in intuitivno upravljanje. Vaši sopotniki pa bodo posebej zadovoljni nad prostorom za noge spredaj in zadaj. Prtljažnik je za limuzino presenetljivo prostoren in ga je zaradi velikega pokrova prtljažnika mogoče enostavno napolniti. Udobje je v Arteonu res nekaj posebnega.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.