Svoje aplikacije uporabljajte tudi v svojem Volkswagnu!

App Connect

Bi radi svoje aplikacije na pametnem telefonu varno in udobno uporabljali tudi v vozilu? Z App-Connect* je to lažje kot kadar koli prej. Ta mogoča udobno upravljanje izbranih aplikacij in vsebin neposredno v vašem Volkswagnu. Aplikacije se prenesejo na zaslon infotainment sistema, kjer jih lahko udobno in pregledno upravljate. Tako enostavno dostopate do glasbe, sporočil, zemljevidov ali zvočnih knjig. Volkswagen za povezavo s pametnimi telefoni ponuja kar dva vmesnika: Apple CarPlay in Google Android Auto. Uporaba je še posebno priročna zaradi možnosti brezžičnega povezovanja za navigacijske sisteme »Ready 2 Discover«, »Discover Media« in »Discover Pro«. Za navigacijski sistem »Ready 2 Discover« ali »Discover Media« lahko App-Connect naknadno kupite in namestite v trgovini In-Car v vozilu.

*App-Connect vključuje tehnologiji Apple CarPlay in Android Auto. Da voznik ne bi preveč odvračal pozornosti od dogajanja v prometu, je med vožnjo mogoče odpreti le certificirane aplikacije. Pri tem upoštevajte tudi, da nekatere aplikacije niso na voljo za vse tehnologije, da lahko ponudnik med trajanjem pogodbe spremeni vsebino funkcij oz. jih ukine ter da se razpoložljivost teh tehnologij lahko razlikuje glede na državo.

Informacije o združljivosti pametnih telefonov najdete za Apple CarPlay na povezavi https://apple.com/de/ios/carplay/, za Android Auto pa na povezavi https://android.com/intl/de_de/auto/.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.