Občutek zadovoljstva. Še preden se odpravite na pot.

Sedeži ergoComfort

Sedite, sprostite se in uživajte. Ekskluzivni sedeži ergoComfort niso samo videti elegantno, ampak so tudi posebno prijazni do hrbtenice. Z integrirano masažno funkcijo bo celo vožnja postala vaš mini wellness izlet.

  • opcijsko sredinski deli sedežev in stranice v usnju napa
  • 14-smerna nastavitev z masažno funkcijo in funkcijo Memory na voznikovi strani
  • nastavljive ledvene opore
  • opcijsko aktivno klimatiziranje sprednjih sedežev pri različici opreme EleganceNa sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.