Meni
Zapri meni
Zapri

T-Roc Cabriolet

Cena od (vklj. z DDV)
41.000,-
Moč motorja (kW)
110
kW
Moč motorja (PS)
150
KM
Poraba goriva
6,3 - 7,1
l/100 km

Odprt za vse: novi T-Roc Cabriolet

Z novim T-Rocom Cabriolet je mogoče skoraj vse. To sploh ne preseneča, saj kot križanec z zložljivo streho združuje najboljše iz dveh svetov. Na primer moč in eleganco. Ali pa športnost in udobje. In kar je še posebej enkratno - novim doživetjem naproti se lahko podate z odprto streho.

Dizajn

Zunanjost

Najmočnejša oblika lahkotnosti

Odpeljite se po dolgem času spet na izlet v neznano! Novi T-Roc Cabriolet kot prilagodljivi in vsestransko uporabni model prinaša svež veter v vaš vsakdan. Pod njegovim markantnim oklepom se skriva lahkotnost kabrioleta, ki vsakič znova prijetno preseneti. Sonce in zadnje LED-luči so serijski - opcijsko pa so na voljo tudi LED-žarometi s svetlobno grafiko. S temi aduti vas novi T-Roc Cabriolet popelje, kamorkoli želite: v mesto, hribe ali na morje.

Platnena zložljiva streha

Svoboda, ki potuje z vami

Novi T-Roc Cabriolet vam odpira nove možnosti. Tako se z njim npr. lahko spontano podate na vožnjo pod milim nebom. Pri tem opcijski protivetrni ščitnik preprečuje vrtinčenje zraka v notranjosti in obenem uravnava nastajanje hrupa. In kadar vreme ne sodeluje? Takrat lahko streho s pritiskom na gumb ali radijski ključ* zaprete v le 11 sekundah - ali pa jo v 9 sekundah spet odprete**. Popolnoma električno. Poleg tega lahko prek stikala zaprete ali odprete vsa stranska okna hkrati. Pa še to: avtomatski sistem za zaščito ob prevračanju, vgrajen za zadnjimi sedeži, vsem potnikom nudi dodatno zaščito. Zato: zaprite vrata in odprite streho!

* Samo v kombinaciji z opcijskim sistemom Keyless Access.
** Pri hitrostih do 30 km/h.

Platišča

Najlepše platišče na vozilu

Katera platišča najbolje pristajajo T-Rocu Cabriolet? O tem odločate vi, saj imate tudi pri tem povsem proste roke. Serijsko je T-Roc Cabriolet opremljen s 17-palčnimi aluminijastimi platišči Mayfield*, izvedba R-Line pa s 17-palčnimi aluminijastimi platišči Kulmbach*. Za bolj markanten videz so na voljo opcijska 18- in 19-palčna aluminijasta platišča. Ponudba je izredno pestra, zato boste zlahka našli natanko tisto, kar iščete.

* Vozila Volkswagen so serijsko opremljena z letnimi pnevmatikami. Podrobnejše informacije o ponudbi pnevmatik dobite pri partnerjih Volkswagen.

Ustvarite si svojo sliko o novem T-Rocu Cabriolet

Udobje

Sedeži

Izjemno sedežno udobje

V novem T-Rocu Cabriolet stavimo na visoko udobje. Višji položaj sedenja vam omogoča boljši pregled nad cesto, opcijska ledvena opora (serijska za R-Line) pa nudi podporo vašemu hrbtu. Tudi športno-komfortni sedeži, ki so serijski pri izvedbi R-Line, se ponašajo z dobro oporo. Lahko pa v notranjosti pričarate pridih razkošja - npr. z elegantnimi sedežnimi prevlekami iz opcijskega usnjenega paketa Vienna, ki je na voljo v različnih barvah.

Digitalni kombinirani instrument

Vsak sam najbolje ve, kaj je zares pomembno

Želite kot voznik spremljati le hitrost in število prevoženih kilometrov ali pa se vam zdijo pomembni še drugi podatki o vožnji? Naj bo prikazan naslov trenutno predvajanega posnetka? Ali pa preprosto več različnih informacij hkrati? Odločitev je dobesedno v vaših rokah. Izberite želeni informacijski profil za opcijski visokoločljivostni digitalni kombinirani instrument velikosti 29,7 cm (11,7 palca) in spremljajte le tisto, kar se vam zdi pomembno - in to z intenzivnimi barvami in močnim kontrastom.

Prostorska zasnova

Več prostora za vse, kar se vas dotakne

Kdo pravi, da se je treba v kompaktnem križancu odreči izjemni prostornosti? Novi T-Roc Cabriolet je s svojo zasnovo sinonim za obilico prostora in enkratno udobje. Z značilnimi proporcionalnimi razmerji SUV-modelov zagotavlja vozniku in sovozniku veliko prostora za glavo in noge. V njegov veliki prtljažnik s prostornino do 280 litrov lahko udobno naložite prtljago za spontane izlete ali daljša potovanja. Deljivo zložljivo naslonjalo zadnjih sedežev vam poleg tega omogoča, da po potrebi v prtljažnik naložite tudi večje predmete. Pri tem lahko naslonjalo zadnjih sedežev podrete iz prtljažnika. Pustite torej vsakdanjik za seboj in uživajte v svobodi.

Infotainment

Radio & navigacija

Prava izbira. Tako na cesti kot tudi na radiu.

Med vožnjo avtomobila radi poslušate glasbo? Ali pa se vam predvsem zdi pomembno, da ostanete na tekočem z vsem, kar se dogaja po svetu? Napredni infotainment je pri novem T-Rocu Cabriolet nepogrešljiv. Naš serijski radio-navigacijski sistem Discover Media izpolnjuje najvišje zahteve. 

Več

Povezljivost

Popolna povezanost z vašim T-Rocom Cabriolet

S storitvami We Connect* je novi T-Roc Cabriolet serijsko povezani avtomobil, saj je s fiksno vgrajeno SIM-kartico po želji povezan s spletom. Tako so prometne informacije v realnem času, pretakanje glasbe in spletni radio na voljo domala povsod.** Aplikacija We Connect vam omogoča pregled nad vašim vozilom, vaš pametni telefon pa postane daljinski upravljalnik, s katerim lahko upravljate veliko inovativnih in uporabnih funkcij avtomobila. Tako vedno ostanete povezani s svojim T-Rocom Cabriolet - bodisi na cesti ali v naslanjaču.

Opcijski vmesnik App-Connect prenese vaše aplikacije s pametnega telefona v avtomobil. S kablom ali brez.*** Vsekakor pa v obeh primerih brez stresa.

Več

Telefonija

Naj bodo vaše roke ves čas na volanu. Polnilni kabel pa naj ostane doma.

Varna vožnja avtomobila in sproščeno telefoniranje? Oboje je mogoče, kolikor dolgo želite. V novem T-Rocu Cabriolet namreč lahko telefonirate prostoročno in polnite svoj pametni telefon brezžično. Z opcijskim telefonskim vmesnikom Comfort:

 • Naprava za prostoročno telefoniranje z mikrofonom v stropni konzoli
 • Kakovostno predvajanje govora po zvočnikih v vozilu
 • Indukcijska (brezžična) povezava z zunanjo anteno
 • Predal v sredinski konzoli z USB-priključkom (tip C) in funkcijo indukcijskega polnjenja za pametni telefon s Qi-standardom

Izvedbe

R-Line
Od 41.000,-
R-Line
Od 41.000,-

R-Line

110 kW
(150 KM)
Avtomatski menjalnik
Bencin
Poraba goriva: 6,3 - 7,1 l/100 km
Emisije CO₂: 142 - 160 g/km
 • Aluminijasta platišča Valencia 17''
 • Asistenca Travel Assist
 • Avtomatska klimatska naprava Climatronic
 • Digitalni kombinirani instrument Pro
 • Elektrohidravlična platnena zložljiva streha
 • Radio - navigacijski sistem Discover Media
 • Športno komfortna sprednja sedeža
 • Športno podvozje
 • Vstoptne letve spredaj z napisom R-Line
Konfiguriraj

Še več o T-Rocu Cabriolet:

Kaj še vse nudi novi T-Roc Cabriolet? Preberite si tukaj.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen