T-Roc Cabriolet se prilagaja vašemu načinu vožnje

Izbira voznega profila

Z opcijskim sistemom za izbiro voznega profila (serijsko pri izvedbi R-Line) se T-Roc Cabriolet prilagaja vašemu načinu vožnje. Če želite, lahko nastavitve spremenite pri vsaki vožnji. S pritiskom na tipko ali dotikom zaslona preprosto izberete želeni profil in že se pogon, krmilni sistem in prestavne točke (pri menjalniku DSG) avtomatsko prilagodijo.

  • ECO: za varčno vožnjo
  • NORMAL: za klasično udobje pri vožnji
  • SPORT: za športne vozne karakteristike
  • INDIVIDUAL: za individualne nastavitve
  • COMFORT: za izrazito udobno vožnjo*


Dinamično uravnavanje podvozja DCC, ki je na voljo kot dodatna oprema, se z elektronsko uravnavanimi blažilniki nenehno prilagaja trenutni vozni situaciji. Pri tem lahko s sistemom za izbiro voznega profila na osnovi različnih nastavitev ustrezno spremenite karakteristiko blažilnikov in krmiljenja.

* Samo v kombinaciji z dinamičnim uravnavanjem podvozja DCC.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

T-Roc Cabriolet

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen