1, 2, 3 na parkirno mesto

Parkirni sistem s krmilno avtomatiko Park Assist

Novi T-Roc Cabriolet z opcijskim parkirnim sistemom s krmilno avtomatiko Park Assist vam med vožnjo najprej pove, ali je parkirno mesto dovolj veliko, nato pa pri parkiranju še samodejno vrti volan. Vaša naloga ostane le, da upravljate sklopko, dodajate plin in zavirate. Za vse ostalo poskrbi Park Assist.*

  • Ultrazvočni senzorji prepoznajo primerna parkirna mesta (med vožnjo s hitrostjo do 40 km/h)
  • Zadostuje že, da je parkirno mesto za 80 cm daljše od vozila
  • Postopek je mogoče kadarkoli prekiniti

* V okviru sistemskih omejitev.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

T-Roc Cabriolet

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen