Novi T-Roc Cabriolet: opcijsko z integriranim bočnim pogledom

Senzor za mrtvi kot

Opcijski senzor za mrtvi kot vas med vožnjo s svetlečo diodo v ustreznem zunanjem ogledalu* opozarja na vozila v mrtvem kotu. Če kljub opozorilu vključite smernike in nakažete menjavo voznega pasu, dioda začne intenzivno utripati. Asistenčni sistem deluje že od hitrosti 15 km/h naprej in je na voljo skupaj z asistenco za odparkiranje. Slednja vas pri vzvratnem odparkiranju opozarja na vozila, ki se zadaj približujejo iz prečne smeri. Če se na opozorilo ne odzovete, lahko s posegom v zavorni sistem prepreči trčenje.*

* V okviru sistemskih omejitev.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

T-Roc Cabriolet

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen