Varčujte z gorivom. Ne z užitkom v vožnji.

Zmogljivost

Užitek ali varčevanje? V novem T-Rocu Cabriolet lahko uživate in varčujete. Naši prožni bencinski motorji TSI dosežejo maksimalni navor že pri nizkem številu vrtljajev, opcijski menjalnik z dvojno sklopko DSG pa združuje udobje avtomatskega menjalnika z učinkovitostjo ročnega menjalnika. To za vas pomeni: športno prestavljanje brez pritiskanja na pedal sklopke in spuščanja pedala za plin. Ali na kratko: dvojni užitek v vožnji, še posebej na ovinkastih cestah.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

T-Roc Cabriolet

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen