Privlačen stil je dandanes nepogrešljiv

Style

Njegov stil: križanec. Novi T-Roc Cabriolet Style z markantnim dizajnom in odprtostjo to jasno sporoča že na prvi pogled. V notranjosti boste zanesljivo vedno kul s klimatsko napravo in belo ambientno osvetlitvijo. Ob lepem vremenu in pri odprti strehi vam bodo za to zadostovala že samo vaša sončna očala. Piko na i dovršenemu videzu dajejo 17-palčna aluminijasta platišča Mayfield*, z usnjenim volanom pa boste vedno vse imeli zlahka pod nadzorom.

* Vozila Volkswagen so serijsko opremljena z letnimi pnevmatikami. Podrobnejše informacije o ponudbi pnevmatik dobite pri partnerjih Volkswagen.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

T-Roc Cabriolet

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen