Meni
Zapri meni
Zapri

Visoka raven udobja za boljšo kakovost življenja.

Ali tudi vi sodite med zelo zaposlene ljudi, ki so pogosto na službeni poti ali pa so odgovorni za vsakodnevne družinske obveznosti? Potem je za vas zelo pomembno, da imate zanesljivo vozilo. Passat pa je še veliko več kot to: njegova naloga je, da vam olajša delo. Zaradi intuitivnega upravljanja funkcij boste z vsako vožnjo doživeli udobje na najvišji ravni. 

Zunanjost Eleganca in dinamika – izpopolnjeni do optimuma.

Posrečena kombinacija športnosti in harmoničnih linij: dinamični dizajn z ekspresivno svetlobno grafiko je tisto, zaradi česar Passat naredi suveren in samozavesten vtis.

Notranjost Še bolj premišljena notranja zasnova.

Notranja oprema ne skrbi le za udobje na najvišji ravni, ampak tudi za prijeten ambient. Poglavitna posebnost so med drugim izjemno kakovostni sedeži in dekorativni elementi.

Ambientna osvetlitev Ustvarite individualne svetlobne poudarke.

Opcijska ambientna osvetlitev z nastavljivo jakostjo skrbi za impresiven in edinstven občutek prostornosti.

Udobje

Passat navdušuje na raznovrstne načine s praktičnimi funkcijami, ki k vašemu ugodju prispevajo tako na dolgih kot tudi na kratkih relacijah.

Digitalni kombinirani instrument

Emocionalen in interaktiven.

Analogni svet je stvar preteklosti. Zakaj ne bi namesto klasičnih okroglih merilnikov izbrali raje visokoločljivostnega zaslona? Inovativni digitalni kombinirani instrument ponuja izjemno širok nabor informacij. Tako boste vedeli še kaj več kot le, s kolikšno hitrostjo vozite in koliko goriva je še v rezervoarju.

Več informacij

Easy Open. Lahkotno odpiranje pokrova prtljažnika.

Predstavljajte si, da se vaše sproščanje začne, še preden se odpravite na pot. Z opcijsko funkcijo Easy Open lahko z le rahlim zamahom noge odprete električni pokrov prtljažnika.

Več informacij

IQ.DRIVE

Pri Volkswagnu smo pod imenom IQ.DRIVE združili vse inteligentne asistenčne sisteme. Vse, ki so v ponudbi že danes, ki jih razvijamo za jutri in ki jih še raziskujemo za prihodnost. IQ.DRIVE je istočasno tudi sinonim za inovativne ideje, ki so jasno naravnane navaše udobje in vašo varnost.

Sistemi in funkcije IQ.DRIVE

Travel Assist

Nazaj na pregled

Pritisnite na gumb in uživajte v udobju.

Predstavljajte si, da del vožnje prevzamejo asistenčni sistemi vašega Passata. To pomeni, da se z asistenco za vožnjo Travel Assist lahko že danes vozite bolj udobno in sproščeno.

Parkiranje

Nazaj na pregled

Parkiranje še nikoli ni bilo enostavnejše.

Včasih ste morali parkirati sami. S klasičnim serijskim parkirnim sistemom oz. z opcijskim parkirnim sistemom s krmilno avtomatiko Park Assist si pri parkiranju in manevriranju1 prihranite veliko truda ter ohranite popoln nadzor nad vozilom.

Elektromehanski ojačevalnik zavorne moči

Nazaj na pregled

Izpopolnjen za kratke zavorne poti.

S serijskim elektromehanskim ojačevalnikom zavorne moči v kombinaciji s sistemom za nadzor prometa Front Assist z zaznavanjem pešcev lahko skrajšate zavorno pot svojega Passata.1 Tako se lahko npr. zmanjša tveganje za trčenje s pešci.

Front Assist

Nazaj na pregled

Že vnaprej lahko zazna nevarnost.

Sistem lahko zazna pešce na cesti in vas pravočasno opozori. Če se ne odzovete, lahko sistem avtomatsko zavre ter v idealnem primeru in v okviru svojih sistemskih omejitev prepreči trčenje s pešci.

Proaktivni sistem za zaščito potnikov

Nazaj na pregled

Zaščiteni z vseh strani.

Proaktivni sistem za zaščito potnikov vas v okviru sistemskih omejitev varuje v kritičnih situacijah, kakršna je npr. nevarnost trčenja.

Infotainment

V Passatu je zelo dobro poskrbljeno za razvedrilo in povezanost voznika in sopotnikov. Zato lahko uživate v kakovostnem zvoku, intuitivni navigaciji in udobju glasovne asistence (ni na voljo v slovenskem jeziku), ki uboga na vaš ukaz.

Enostaven dostop do storitev za pretakanje.

Pretakanje medijev

Ko ste na poti s svojim Passatom, se vam ni treba odpovedati najljubšim storitvam: prek infotainment sistema so vam na voljo izbrane storitve za pretakanje glasbe.

Več informacij

Čaka na vaš ukaz: glasovno upravljanje*.

Govorite z glasovnim upravljanjem, ne da bi pri tem morali pogled odvračati od dogajanja na cesti. Ne glede na to, ali prek glasovnega upravljanja* izbirate svojo najljubšo glasbo ali načrtujete pot - glasovno upravljanje* vam vedno stoji ob strani.

*Glasovno upravljanje v slovenskem jeziku ni na voljo.

Več informacij

Da vam na poti do cilja ne bo dolgčas.

Navigacija.

Opcijski navigacijski sistem Discover Pro vam olajša pot do cilja. Navdušuje z vsestranskim infotainmentom in dovršenim udobjem, za katerega med drugim skrbita paket Streaming & Internet in We Connect Plus2.

Več informacij

Povežite se s svetom.

V Passatu ste povezani s spletom. In to tako, kot ste že navajeni iz svojega vsakdana - vedno in povsod, s prijatelji, družino in poslovnimi partnerji. Serijsko in neposredno. Bodite torej tudi na poti vedno na tekočem in uživajte v prijetnem razvedrilu.

We Connect Plus

We Connect Plus. Še bolj premišljena povezljivost.

Celotni svet Volkswagnovih digitalnih storitev in funkcij povzdiguje povezljivost na novo raven: We Connect Plus2 vam nudi številne pametne funkcije, od pametne navigacije z informacijami v realnem času, pretakanja medijev in spletnega radia pa do pametnega telefona v funkciji daljinskega upravljalnika za praktične informacije o vozilu - za še več udobja in zabave.

Mobilni ključ

Mobilni ključ. Delite svoj Passat z drugimi.

Praktično in domiselno: svoj Passat lahko enostavno in hitro odklenete ter zaženete motor s ključem, ki je vaš pametni telefon³. Mobilne ključe lahko pošljete tudi prijateljem in družinskim članom ter jim tako omogočite enostavno uporabo svojega avtomobila.

Več informacij

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen