Eleganca in dinamika – izpopolnjeni do optimuma.

Zunanjost.

Passat združuje dosledno funkcionalnost in športne linije v ubrani podobi zunanjosti. S tekočo silhueto in izrazitimi linijami bo zadovoljil tudi najvišja pričakovanja. Markantna mreža hladilnika in svetlobna grafika žarometov bosta takoj privabili vaš pogled.

Naj vas prevzameta ekspresivna zunanjost in visoka kakovost izdelave. S sodobnim dizajnom vas bodo prepričali sprednji in zadnji odbijač, LED-žarometi oz. opcijski matrični LED-žarometi in na novo zasnovane LED-zadnje luči.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen