Še bolj premišljena notranja zasnova.

Notranjost.

Usedite se v vozilo in takoj občutite ugodje, ki bi ga sicer prej pričakovali v vozilih višjega razreda. Uživajte v občutku brezmejne prostornosti Passata: zaradi vodoravnih dekorativnih elementov na armaturni plošči in povezave z vrati je notranjost optično podaljšana ter je videti večja in prostornejša. Navdušili vas bodo tako vrhunski materiali in čistost oblikovne podobe, ki zaznamujejo prestižni značaj notranjosti, kot tudi velikost prostora za noge.

Sredinska konzola z velikim predalom, elegantno oblikovana armaturna plošča in izjemno kakovostni dekorativni elementi harmonično združujejo prefinjeno eleganco in funkcionalno urejenost.

Ko enkrat vstopite v svoj Passat, ne boste želeli več izstopiti. Sedeži z individualno nastavljivimi vzglavniki izpolnjujejo vsa pričakovanja glede estetike in udobja.

 

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen