Izpopolnjen za kratke zavorne poti.

Elektromehanski ojačevalnik zavorne moči.

Če morate nenadoma zmanjšati hitrost, naj bi se zavora vašega vozila odzvala učinkovito, brez zakasnitve. Elektromehanski ojačevalnik zavorne moči izboljšuje tudi asistirano vožnjo - z impresivnimi prednostmi:

  • Avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC) prinaša še več udobja. Odmerjanje zavorne moči je z elektromehanskim ojačevalnikom zavorne moči še bolj precizno.

  • V kombinaciji z asistenco Front Assist s funkcijo zaznavanja pešcev se vaša zavorna pot lahko znatno skrajša.1 S tem se lahko zmanjšata nevarnost trčenja s pešcem in naletna hitrost.

V okviru sistemskih omejitev.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen