Čaka na vaš ukaz: glasovno upravljanje.

Glasovno upravljanje1)

Intuitivno glasovno upravljanje vam omogoča, da s svojim glasom enostavne upravljate številne funkcije vozila. Pri tem se vam ni treba učiti določenih ukazov - z glasovnim upravljanjem lahko tvorite naravni dialog brez neprijetnih premorov ali ponavljanj. Tako se lahko povsem osredotočite na cesto in še bolj uživate v vožnji z avtomobilom. 

Presenečeni boste, kako dobro vas vaš Volkswagen razume ter kako upravlja vaš radijski in glasbeni program, na ukaz prebere SMS-sporočila ali pa vas hitro in zanesljivo poveže z vašimi stiki. V kombinaciji z uporabo storitve We Connect Plus2) vaše glasovno upravljanje postane spletno glasovno upravljanje in vam poleg še boljšega prepoznavanja naravnih glasovnih ukazov nudi npr. spletno iskanje najnovejših posebnih ciljev, navigacijo z intuitivnim vnašanjem ciljev ali enostavno narekovanje SMS-sporočil in elektronske pošte. Glede na model vozila in opremo lahko številne funkcije vozila in spletne storitve upravljate z glasovnimi ukazi.

1) Glasovno upravljanje v slovenskem jeziku ni na voljo.

2) Za uporabo storitev We Connect uporabnik potrebuje uporabniški račun Volkswagen ID in se mora z uporabniškim imenom in geslom prijaviti v We Connect.Poleg tega mora prek spleta z družbo Volkswagen AG skleniti ločeno pogodbo za We Connect oz. We Connect Plus.Za We Connect Plus ima uporabnik po prevzemu vozila 90 dni časa, da pri družbi Volkswagen AG registrira svoje vozilo in izkoristi celotno dogovorjeno brezplačno obdobje uporabe storitev.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen