Meni
Zapri meni
Zapri
Cena od (vklj. z DDV)
46.196,-
Moč motorja (kW)
110 - 235
kW
Moč motorja (PS)
150 - 320
KM
Poraba goriva
5,1 - 9,6
l/100 km
Emisije CO₂
0 - 216
g/km

Več prostora za eleganco in udobje.

Spredaj s široko mrežo hladilnika, elegantna strešna linija in impresivna prostornina prtljažnika - Arteon Shooting Brake s svojim inovativnim dizajnom dokazuje, da je mogoče združiti ekskluzivnost in praktičnost na visoki ravni.

Arteon Shooting Brake ima veliko odlik. Tukaj vam predstavljamo tri:

Zunanjost

Nova dimenzija suverenosti

Več o glavnih značilnostih zunanjosti

Priključni hibrid

Dvojni pogon. Dvojni užitek v vožnji.

Več o priključnem hibridu

Digital Cockpit Pro

Ostanite osredotočeni na najpomembnejše

Več o Digital Cockpit Pro

Konfigurirajte vaše vozilo Arteon Shooting Brake

Svoje sanjsko vozilo lahko konfigurirate po svojih željah in potrebah. V prvem koraku izberite linijo opreme, barvo in platišča. V drugem koraku lahko svoje vozilo Arteon Shooting Brake opremite s ustrezno notranjostjo, asistenčnimi sistemi in dodatno opremo.

Dizajn

Zunanjost

Suverenost v novi dimenziji

Arteon Shooting Brake se zaradi markantne zasnove zadka jasno razlikuje od ostalih predstavnikov svojega razreda. In po želji lahko v še večji meri izpostavite njegovo elegantno ali športno plat - z izvedbama Elegance in R-Line, ki imata dodatne individualne odlike. 

Podrobnosti opreme Elegance in R-Line

Zadnje LED-luči

Inovativna zasnova luči

3D zadnje LED-luči s svojo napredno svetlobno grafiko pri Arteonu Shooting Brake poudarjajo markantne poteze zadka. Pri izvedbah Elegance in R-Line so zadnje luči serijsko na voljo z dinamično zasnovo. Tako LED-elementi ustvarjajo 3D-učinek in pri zaviranju preklopijo z zadnjih na zavorne luči. Dodatna posebnost so dinamični smerniki. Pri zaklepanju in odklepanju Arteona Shooting Brake se s funkcijo Coming Home/Leaving Home v zadnjih lučeh aktivira značilna svetlobna animacija.

Notranjost

Vabljivo udobje

V prostorni notranjosti vam bo dobrodošlico izreklo razkošno udobje. Vsi upravljalni elementi so povsem prilagojeni vašim potrebam, harmonično usklajene barve in materiali pa poudarjajo visoko raven kakovosti. Glede na izbrano modelsko izvedbo so sedeži oblečeni v tkanino, mikrovelur ArtVelours ali napa usnje. Eleganten videz privlačno zaokrožajo dekorativni elementi iz aluminija ali pravega lesa. Ob tako dovršeni zasnovi boste zagotovo uživali v prav vsakem trenutku potovanja.

Ambientna osvetlitev

Pričara prijetno vzdušje s svetlobnimi poudarki

Naj bo notranjost odeta v vašo najljubšo barvo. Opcijska ambientna osvetlitev s 30 različnimi barvami med vožnjo poskrbi za nadvse prijetno vzdušje:

 • Ambientna osvetlitev pritajeno osvetljuje armaturno ploščo, sredinsko konzolo ter sprednja in zadnja vrata.
 • Sistem izbrano barvo nastavi tudi za digitalne prikaze.
Platišča

Ponudba platišč– pustite se zapeljati

Široka paleta športnih in elegantnih aluminijastih platišč poudarja privlačno oblikovno zasnovo Arteona Shooting Brake. 

Pregled ponudbe platišč

Prostornost in prtljažnik

Več prostora za udobje

Športno-elegantni Arteon Shooting Brake se ponaša z edinstveno funkcionalnostjo in enkratnim udobjem. Z razkošjem prostora v predelu nog in glave (tudi na zadnjih sedežih), sedežno zasnovo 4 + 1, prostornim prtljažnikom, velikim zadnjim pokrovom in nizkim spodnjim robom prtljažnika vsakič znova prepriča tako na kratkih kot tudi na dolgih relacijah.

Več o prtljažniku s funkcijo Easy Open & Close

Dvižno-pomično strešno okno

Popoln okvir za nebeške razglede

Za najlepše vtise: opcijsko dvižno-pomično strešno okno je integrirano v sprednji del strehe in vozniku in sovozniku na široko odpira pogled proti nebu. Zatemnjeno steklo pri tem zmanjšuje neprijetni učinek bleščanja. Se želite nadihati svežega zraka? S pritiskom na gumb lahko strešno okno privzdignete ali elegantno pomaknete v smeri nazaj.

Sedež ergoComfort

Občutek zadovoljstva. Še preden se odpravite na pot.

Udobno se namestite, se sprostite in uživajte: ekskluzivni sedež ergoComfort za voznikovo stran ne prepriča le z elegantnim videzom, pač pa tudi z ergonomsko zasnovo, ki učinkovito razbremeni hrbet. Z opcijsko masažno funkcijo se vožnja v službo zdi kot obisk wellnessa.

- Opcijsko s sredinskimi deli sedežev in notranjimi deli sedežnih stranic v napa usnju
- 14-smerno nastavljanje s pomnilniško funkcijo na voznikovi strani
- Nastavljivi ledveni opori

Digitalno udobje

Digital Cockpit Pro

Pregled najpomembnejših informacij

Potrebujete klasičen merilnik hitrosti ali navigacijski zemljevid visoke ločljivosti? Zakaj samo eno? Digital Cockpit Pro ponuja oboje hkrati:

 • 26-centimetrski (10,25-palčni) barvni zaslon TFT z visoko ločljivostjo
 • konfigurirate lahko različne poglede
 • priklic podrobnih podatkov o vožnji prek večfunkcijskega volana ali infotainment sistema
 • prikaz zemljevida v 2D/3D
 • ciljna povečava na navigacijskem zemljevidu
 • prikaz izbranih informacij v celozaslonskem načinu
 • kombinirate lahko navigacijski zemljevid in prikaz medijev
Upravljanje na dotik

Dotik za bolj intuitivno upravljanje

V Arteonu Shooting Brake so klasična stikala v veliki meri nadomestile tipke, občutljive na dotik. Tako je na primer nastavitve opcijske klimatske naprave Climatronic povsem preprosto in intuitivno mogoče spreminjati s tipkami in drsniki, ki se jih dotaknete s konicami prstov.

Upravljanje na dotik omogoča tudi usnjeni večfunkcijski športni volan, s katerim lahko - v kombinaciji z inteligentnim vodenjem po menijih - dostopate do številnih funkcij. Pri tem volan vsak zaznani ukaz potrdi z odzivom, ki ga občutite kot nežno vibracijo.

Radio in navigacija

Pionir, ki narekuje tempo napredka

Posebnost navigacijskega sistema Discover Media so 20,3 cm (8 palcev) velik zaslon na dotik, intuitivna navigacija s prepoznavanjem prometnih znakov, antena za sprejem FM-signala in digitalni radijski sprejemnik DAB+. Kot brezžični vmesnik je poleg tega pripravljen za funkcijo App-Connect Wireless, ima pa tudi več USB-priključkov tipa C (polnilna moč do 45 W) in prednaložene kartografske podatke. Z njim je celotni svet spletnih storitev We Connect Plus tri leta na voljo brezplačno.

Več o navigacijskem sistemu Discover Pro

Več o Ready 2 Discover

Avdiosistem Harman Kardon

Odlična glasba v čudovitem ambientu

Avdiosistem Harman Kardon navdušuje z dovršenim zvokom in prefinjenim, elegantnim dizajnom. Izdelan je za ljubitelje akustike, ki med vožnjo glasbe ne želijo samo poslušati, pač pa jo slaviti. Z uravnoteženimi visokimi in nizkimi toni ter natančnimi basi spreminja poslušanje glasbe v nepozabno doživetje.

 • Skupna moč 700 W
 • Osrednji zvočnik
 • Globokotonski zvočnik
 • Digitalni 16-kanalni ojačevalnik
 • 10 zvočnikov, prilagojenih razpoložljivi moči
 • Prostorski zvok
Povezljivost

Več kot samo biti in bajti

Volkswagnove povezljivostne rešitve prinašajo več udobja in dodatne možnosti za razvedrilo. Internetna povezava, ki je vzpostavljena med Arteonom Shooting Brake in vašim pametnim telefonom, vam pomaga, da na cilj prispete bolj sproščeni - le voziti morate še vedno sami.

Več o povezljivosti

Ustvarite si svojo sliko o Arteonu Shooting Brake.

IQ.DRIVE in tehnologija

IQ.DRIVE – naši asistenčni sistemi

Arteon Shooting Brake je serijsko opremljen z asistenco za zaviranje v sili Front Assist1. Opcijsko so zanj na voljo še drugi asistenčni sistemi, kot je denimo Travel Assist1.

Motorji

Nova dimenzija moči

Za Arteon Shooting Brake je na voljo široka paleta pogonskih agregatov, ki vključuje motorje TSI in TDl ter pogon eHybrid. Vse odlikujeta visoka zmogljivost in izjemno nizka poraba. Poleg tega je zaradi majhne gibne prostornine, turbopolnilnika in direktnega vbrizgavanja goriva zagotovljen enakomeren razvoj moči. Kot posebnost velja izpostaviti še aktivno upravljanje valjev, pri katerem se valji avtomatsko izključijo, takoj ko je potrebne manj moči. Tek motorja pri tem ostane enakomeren.

Dinamično uravnavanje podvozja DCC

Užitek v vožnji po vaši meri

Pritisk na tipko zadostuje, da vaš avto zapelje čez tlakovano cesto kot čez gladko podlago ali se nagiba v ovinkih kot športni avtomobili. To omogoča opcijski sistem za dinamično uravnavanje podvozja DCC, pri katerem lahko izbirate med voznimi profili Comfort, Eco in Sport, nastavitve pa lahko določate tudi individualno. Pri številnih drugih avtomobilih se lahko samo enkrat odločite o nastavitvi podvozja: pred nakupom. Pri Arteonu Shooting Brake jo lahko spreminjate pri vsaki vožnji.

Varnostne blazine

Varnostne blazine v Arteonu Shooting Brake

V Arteonu Shooting Brake je odlično poskrbljeno za varnost - tako v sprednjem kot tudi v zadnjem delu potniškega prostora. Vgrajene so:

 • Voznikova čelna varnostna blazina in sovoznikova čelna varnostna blazina z možnostjo deaktiviranja
 • Sprednji stranski varnostni blazini v kombinaciji z varnostnimi blazinami za glavo
 • Opcijsko kolenska varnostna blazina na voznikovi strani
 • Opcijsko zadnji stranski varnostni blazini z varnostnimi blazinami za glavo 

Želite zaviti levo ali desno?

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.