Pionir, ki narekuje tempo napredka

Arteon Shooting Brake Navigacijski sistem Discover Pro

 

Z navigacijskim sistemom Discover Pro so vse informacije lahko prikazane na zaslonu digitalnega kombiniranega instrumenta Digital Cockpit Pro. Pri tem je domači zaslon in različne informacijske profile mogoče prilagoditi individualnim željam.
Izbiranje med različnimi skladbami, sistemskimi nastavitvami ali podatki o vozilu poteka preprosto in intuitivno z dotikom s prstom ali z glasovnimi ukazi. Sistem poleg tega prepriča s 23,4 cm (9,2 palca) velikim zaslonom na dotik, prednaloženimi kartografskimi podatki in odličnim zvokom, ki ga zagotavljajo zvočniki v 1. in 2. sedežni vrsti ter digitalni radijski sprejemnik DAB+. Telefonski vmesnik Comfort vzpostavi brezžično povezavo z zunanjo anteno vozila, funkcija indukcijskega polnjenja pa omogoča brezžično polnjenje mobilnega telefona. Ponudbo optimalno zaokrožajo USB-priključki tipa C (polnilna moč do 45 W) in spletne storitve We Connect Plus, ki so tri leta na voljo brezplačno.

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.