Meni
Zapri meni
Zapri

Arteon R Shooting Brake

Arteon R Shooting Brake

Eleganten atlet

Pustite mesto za seboj in se prepustite občutku svobode. Arteon R Shooting Brake je edinstven, samozavesten, ekspresiven - brez kančka arogantnosti. Z dinamičnimi voznimi lastnostmi vzbuja občutek varnosti in zanesljivo ohranja želeno smer. Je sinonim za suverene zmogljivosti in v njem boste že prvi hip občutili športnost in visoko raven udobja.

Zmogljivost

Natančno odmerjena pogonska moč

V Arteonu R Shooting Brake je s 7-stopenjskim menjalnikom z dvojno sklopko zagotovljen osupljiv prenos moči, s katerim za pospešek od 0 do 100 km/h zadostuje že 4,9 sekunde. Arteon R Shooting Brake z opcijsko razveljavitvijo blokade najvišje hitrosti, štirikolesnim pogonom 4MOTION in močjo 235 kW (320 KM) doseže najvišjo hitrost 270 km/h. Pri tem so s tehnologijo R-Performance Torque Vectoring višje hitrosti omogočene tudi v zavojih, saj napredni sistem v ovinkih pospeši zunanje kolo in tako individualno porazdeli moč med zadnjima kolesoma.

R-dizajn

Zunanjost

Eden in edini – model R

Zmogljivosti Arteona R Shooting Brake se jasno zrcalijo v njegovem videzu: spodnji del sprednjega odbijača je izjemno dinamičen. Elegantno plat poleg kromiranih ohišij zunanjih ogledal poudarjata izrazito športen sprednji odbijač in R-jevska mreža hladilnika v visokosijajni črni barvi. Visokozmogljivi zavorni sistem z modrimi zavornimi čeljustmi in logotipom R ter individualno zasnovane sprednje odprtine za zajemanje zraka niso le pravi magnet za oči, pač pa dodatno izboljšujejo zmogljivosti vozila.

Notranjost

Aktivna dnevna soba

Arteon R Shooting Brake vsekakor zna narediti nepozaben vtis - na primer z ekskluzivno lazuritno modro barvo laka. Tudi notranjost jemlje dih z estetsko dovršenostjo. Dekorativni elementi v izvedbi Black Carbon markantno zrcalijo športne zmogljivosti vozila. Sinonim za eleganco, združeno z izdatno mero športnosti, so opcijski ergonomsko izpopolnjeni športni sedeži, opremljeni z integriranim vzglavnikom in oblečeni v napa usnje z modrimi poudarki. R-jevski večfunkcijski športni volan je oblečen v usnje in opremljen s tipko R, s katero voznik lahko neposredno aktivira športne vozne profile.

Konfigurirajte svoj novi Arteon R Shooting Brake

Arteon R Shooting Brake lahko prilagodite svojim potrebam. V le nekaj korakih lahko sestavite svoj novi Arteon R Shooting Brake: od menjalnika in motorja do barve, notranjosti in dodatkov, ki vam lahko olajšajo življenje na cesti.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.