Meni
Zapri meni
Zapri

Passat Alltrack. Prepričljivo aktiven.

Odločite se za svojo pot. S Passatom Alltrack. Če se radi vozite tudi po drugih poteh, ne samo po avtocesti in mestu, je Passat Alltrack pravi spremljevalec. S svojimi terenskimi zmogljivostmi je opremljen za skoraj vsak podvig.

Dizajn

Sodobni, samozavestni dizajn novega Passata Alltrack izžareva eleganco in kakovost. Njegove prečiščene linije in dinamična proporcionalna razmerja skrbijo za to, da boste na cesti naredili dober vtis. Ima tudi ščitnik za podvozje, s katerim je opremljen za ceste, ki niso v najboljšem stanju.

Zunanjost Povsod pusti dober vtis.

Izjemno samozavesten nastop – tudi na neutrjenih cestah. Passat Alltrack zunaj mesta blesti s podvozjem za slabše terene in naredi vtis s ščitnikom podvozja v videzu legiranega jekla.

Notranjost Oprema, ki sije.

Športno - robustni videz zaznamuje tudi notranjost Passata Alltrack. Kakovostni oblikovalski elementi iz legiranega jekla, kroma in aluminija prepričajo v trenutku.

Za dober občutek varnosti in udobja. Tudi na zahtevnih cestah.

Novi Passat Alltrack se odlično znajde na domala vsaki podlagi. Na cesti ali na brezpotjih: inteligentna tehnologija poskrbi, da lahko uživate v odlični dinamiki z neustavljivo vlečno silo.

Dinamična vožnja skozi ovinke.

XDS

Elektronska prečna zapora diferenciala (XDS) vam pomaga pri športni vožnji skozi ovinke in zagotavlja večjo varnost vožnje.

Več informacij

4MOTION. Trdno na tleh zaradi stika s podlago.

Serijski štirikolesni pogon 4MOTION zvišuje raven varnosti na mokrih in spolzkih cestah in Passatu Alltrack zagotavlja odlične terenske zmogljivosti za zahtevnejše podlage.

Več informacij

Projicirni zaslon. Vse pod nadzorom.

Opcijski projicirni sistem prikazuje pomembne podatke o vožnji v vašem neposrednem vidnem polju: pred vetrobranskim steklom.

Več informacij

Dinamično uravnavanje podvozja (DCC). Vedno prava nastavitev.


Dinamično uravnavanje podvozja (DCC) se z elektronsko uravnavanimi blažilniki
nenehno prilagaja trenutni vozni situaciji. Pri tem lahko s sistemom za izbiro
voznega profila na osnovi različnih nastavitev ustrezno spremenite karakteristiko blažilnikov in krmiljenja.

Infotainment

V novem Passatu Alltrack je zelo dobro poskrbljeno za razvedrilo in povezanost voznika in sopotnikov. Zato lahko uživate v kakovostnem zvoku, intuitivni navigaciji in udobju glasovne asistence, ki uboga na vaš ukaz.

Enostaven dostop do storitev za pretakanje.

Pretakanje medijev

Ko ste na poti s svojim Passatom Alltrack, se vam ni treba odpovedati najljubšim storitvam: prek infotainment sistema so vam na voljo izbrane storitve za pretakanje glasbe.

Več informacij

Čaka na vaš ukaz: glasovno upravljanje*

Govorite z glasovnim upravljanjem, ne da bi pri tem morali pogled odvračati od dogajanja na cesti. Ne glede na to, ali prek glasovnega upravljanja* izbirate svojo najljubšo glasbo ali načrtujete pot - glasovno upravljanje vam vedno stoji ob strani.

*glasovno upravljanje v slovenskem jeziku ni na voljo.

Več informacij

Radio Composition. Zagotovite si razvedrilo.

V svojem Passatu Alltrack ste vi programski vodja: s serijskim radiem Composition se nikoli ne boste dolgočasili.

Več informacij

Da vam na poti do cilja ne bo dolgčas.

Navigacija.

Opcijski navigacijski sistem Discover Pro vam olajša pot do cilja. Navdušuje z vsestranskim infotainmentom in dovršenim udobjem, za katerega med drugim skrbita paket Streaming & Internet in We Connect Plus2.

Več informacij

IQ.DRIVE

Pri Volkswagnu smo pod imenom IQ.DRIVE združili vse inteligentne asistenčne sisteme. Vse, ki so v ponudbi že danes, ki jih razvijamo za jutri in ki jih še raziskujemo za prihodnost. IQ.DRIVE je istočasno tudi sinonim za inovativne ideje, ki so jasno naravnane navaše udobje in vašo varnost.

Sistemi in funkcije IQ.DRIVE

Travel Assist

Nazaj na pregled

Pritisnite na gumb in uživajte v udobju.

Predstavljajte si, da del vožnje prevzamejo asistenčni sistemi vašega Passata. To pomeni, da se z asistenco za vožnjo Travel Assist lahko že danes vozite bolj udobno in sproščeno.

Area View

Nazaj na pregled

Prikaz okolice Area View

Sistem za prikaz okolice Area View s štirimi kamerami omogoča pogled iz različnih zornih kotov, kar znatno poenostavlja manevriranje. Tako je na primer celotna okolica vozila lahko prikazana iz ptičje perspektive. Ali pa na zaslonu infotainment sistema pogledate "okoli vogala": kameri na skrajnem sprednjem in skrajnem zadnjem delu vozila omogočata, da vidite, kaj se dogaja v sosednji ulici, tudi če vaš pogled ovirajo druga vozila ali stavbe.

Elektromehanski ojačevalnik zavorne moči

Nazaj na pregled

Izpopolnjen za kratke zavorne poti.

S serijskim elektromehanskim ojačevalnikom zavorne moči v kombinaciji s sistemom za nadzor prometa Front Assist z zaznavanjem pešcev lahko skrajšate zavorno pot svojega Passata.1 Tako se lahko npr. zmanjša tveganje za trčenje s pešci.

Trailer Assist

Nazaj na pregled

Asistenca za manevriranje s prikolico Trailer Assist.

Kdor je že kdaj poskusil manevrirati s prikolico, ve, kako zahtevno je to lahko. Toda asistenca Trailer Assist lahko nalogo bistveno poenostavi. Ko nastavite želeno smer, med vzvratno vožnjo samodejno usmerja prikolico do izbranega mesta.

Proaktivni sistem za zaščito potnikov

Nazaj na pregled

Zaščiteni z vseh strani.

Proaktivni sistem za zaščito potnikov vas v okviru sistemskih omejitev varuje v kritičnih situacijah, kakršna je npr. nevarnost trčenja.

Povežite se s svetom.

V Passatu Alltrack ste povezani s spletom. In to tako, kot ste že navajeni iz svojega vsakdana - vedno in povsod, s prijatelji, družino in poslovnimi partnerji. Serijsko in neposredno. Bodite torej tudi na poti vedno na tekočem in uživajte v prijetnem razvedrilu.

We Connect
We Connect Plus
Mobilni ključ
We Connect
We Connect Plus
Mobilni ključ

We Connect. Popolna povezanost z vašim Passatom Alltrack.

Vrata v svet Volkswagnovih digitalnih storitev in funkcij za neposredno povezavo z vozilom: S paketom We Connect2 so v vaš Volkswagen integrirane tudi povezljivostne funkcije. Že po enkratnem aktiviranju so brezplačno na voljo številne praktične in inovativne spletne storitve.

We Connect Plus. Še bolj premišljena povezljivost.

Celotni svet Volkswagnovih digitalnih storitev in funkcij povzdiguje povezljivost na novo raven: We Connect Plus2 vam nudi številne pametne funkcije, od pametne navigacije z informacijami v realnem času, pretakanja medijev in spletnega radia pa do pametnega telefona v funkciji daljinskega upravljalnika za praktične informacije o vozilu – za še več udobja in zabave.

Delite svoj Passat z drugimi.

Praktično in domiselno: svoj Passat lahko enostavno in hitro odklenete ter zaženete motor s ključem, ki je vaš pametni telefon3. Mobilne ključe lahko pošljete tudi prijateljem in družinskim članom ter jim tako omogočite enostavno uporabo svojega avtomobila.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.