Delite svoj Passat z drugimi.

Mobilni ključ.

Zakaj ne bi svojega vozila delili s sodelavci, prijatelji ali družinskimi člani? Z novim Passatom to lahko storite povsem enostavno. Na ta način lahko mobilni ključ1 prek varne povezave pošljete drugemu uporabniku in mu omogočite, da s svojim pametnim telefonom odklene vozilo in zažene motor. Za začetek sta vam na voljo dve licenci, ki sta veljavni eno leto. Dodatne ključe lahko dokupite v spletni trgovini ali neposredno v vozilu.

 

Na voljo samo v kombinaciji z opcijskim navigacijskim sistemom Discover Pro, opcijskim sistemom za odklepanje/zaklepanje in zagon vozila brez ključa Keyless Access in aplikacijo We Connect.Uporabnik na začetku pridobi dva brezplačna mobilna ključa, ki ju lahko aktivira v obdobju prvih 4 let po sklenitvi pogodbe za We Connect.V primeru dodelitve mobilnega ključa nadaljnjemu uporabniku je s postopkom Volkswagen Ident treba overiti istovetnosti pošiljatelja ključa.Po namestitvi na združljiv pametni telefon mobilni ključ na izključno tej napravi deluje eno leto.Trenutno na voljo le za pametne telefone Samsung s standardom GSMA.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Passat Alltrack.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen