Da vam na poti do cilja ne bo dolgčas.

Navigacija.

Opcijski navigacijski sistem Discover Pro je integriran v digitalni kombinirani instrument (Digital Cockpit). Ta kombinacija vam omogoča, da so informacije na zaslonu prikazane po vaših željah. K vašemu udobju prispeva tudi glasovno upravljanje1 z naravnimi glasovnimi ukazi, s katerim lahko intuitivno upravljate različne funkcije. S sistemom Discover Pro boste pridobili tudi pripravo za mobilni ključ.2 Ta vam omogoča, da s pametnim telefonom odklenete svoje vozilo in zaženete motor.

Ostale posebnosti:

  • digitalni radijski sprejemnik DAB+
  • osem zvočnikov
  • prepoznavanje prometnih znakov
  • vmesnik za mobilni telefon Comfort
  • Streaming & Internet
  • App-Connect

 

1glasovno upravljanje v slovenskem jeziku ni na voljo.

2Na voljo le za pametne telefone Samsung s standardom GSMA. Pod pogojem, da je vozilo opremljeno z opcijskim navigacijskim sistemom Discover Pro in opcijskim sistemom za zaklepanje in zagon Keyless Access.

Na voljo le za pametne telefone Samsung s standardom GSMA.Pod pogojem, da je vozilo opremljeno z opcijskim navigacijskim sistemom Discover Pro in opcijskim sistemom za zaklepanje in zagon Keyless Access.

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.