Povsod pusti dober vtis.

Zunanjost.

Z novim Passatom Alltrack se vam ni treba držati ustaljenih poti, temveč se lahko zaradi njegovega večjega odmika od tal s suverenostjo podate tudi na makadamske ceste. Specifični sprednji odbijač s prezračevalnimi režami v športnem terenskem videzu in vidni ščitnik za podvozje spredaj in zadaj v videzu legiranega jekla tudi navzven pričajo, da je kos nekoliko zahtevnejšim terenom. Ob pogledu od spredaj navdušujejo serijski meglenki in ohišji zunanjih ogledal iz kroma.

Na zadku se svetita trapezasti kromirani obrobi, ki obdajata izpušni cevi. Žarometi optično razširijo zadek. Tudi napisi "Alltrack" na mreži hladilnika, ob straneh in na pokrovu prtljažnika ter serijska 17-palčna aluminijasta platišča Ancona¹ ponazarjajo, kolikšne pozornosti so bile deležne športne podrobnosti.

Vozila znamke Volkswagen so serijsko opremljena z letnimi pnevmatikami.

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.