Meni
Zapri meni
Zapri

T-Roc R

T-Roc R

Moč estetike

T‑Roc R kot najnovejši model v ponudbi znova prepriča z odličnimi zmogljivostmi. Največja moč znaša 221 kW (300 KM), največji navor pa 400 Nm. Za pospešek od 0 do 100 km/h zadostuje že 4,9 sekunde, medtem ko je najvišja hitrost elektronsko omejena na 250 km/h. Novi T‑Roc R se poleg tega ponaša z dovršeno kakovostjo in vzbuja še intenzivnejša čustva. Je sinonim za osupljivo dinamiko in energičen dizajn, obenem pa prepriča tudi s funkcionalnostjo. Značilno podobo pri tem ustvarja za R-modele specifična, izrazito športna zunanja in notranja oblikovna zasnova.

Zmogljivosti

Zmogljivosti

Prisluhnite svojim športnim ambicijam

T‑Roc R je opremljen z 2,0-litrskim motorjem TSI, pogonom 4MOTION in 7-stopenjskim menjalnikom DSG, zato zlahka postreže z enkratnimi voznimi zmogljivostmi. V ovinkih mu dinamično lego zagotavljata za 20 mm spuščeno športno podvozje in opcijsko dinamično uravnavanje podvozja DCC. Poleg tega lahko kot dodatno opremo naročite izpušni sistem R-Performance s titanovim zadnjim glušnikom podjetja Akrapovič - za izrazito energičen zvok.

R-dizajn

Zunanjost in notranjost

Samozavestna športnost

Zmogljivi model vzbuja pozornost z novo mrežo hladilnika, ki jo krasijo logotip R in srebrne letve iz eloksiranega aluminija. Markantna posebnost zadka sta usmernik zraka nad zadnjim steklom ter zadnji odbijač v barvi vozila z difuzorjem in nakazanimi odprtinami za dovod zraka. T‑Roc R je serijsko opremljen s športnim podvozjem in izpušnim sistemom, ki se steka v štiri izpušne cevi. V notranjosti črna stropna obloga učinkovito poudarja videz dovršenosti in športnosti. Enako velja za ogrevani večfunkcijski športni volan, ki omogoča upravljanje na dotik in je - kot se za model s tako športnim značajem spodobi - oblečen v usnje ter opremljen z velikima obvolanskima prestavnima ročicama in tipko R. 

Tehnologija

Tehnologija

Še več športnosti ob pritisku na gumb

Tipka R na volanu omogoča neposreden dostop do različnih voznih profilov, npr. do profila Race, ki med vožnjo zagotavlja še posebej izrazit občutek športnosti. Pri tem specifične prilagoditve dopolnjuje funkcija Launch Control, ki zagotavlja pospeševanje z optimizirano vlečno silo ob maksimalnem izkoriščanju pogonskega navora in z ustrezno nastavljenim stabilizacijskim programom. T‑Rocu R poleg tega številne prednosti prinaša obširno posodobljena tehnologija asistenčnih in informacijskih sistemov.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.