Meni
Zapri meni
Zapri

Polo beats

Zvok: vrhunski.Na vsaki zabavi nekdo skrbi za popoln zvok.Na cesti to nalogo mojstrsko opravlja Polo beats,ki s 300-vatnim avdiosistemom beats na vsakem kilometru zagotavlja enkraten zvok.To je zaradi svojstvene zasnovez edinstvenim logotipom beats jasno opazno že na prvi pogled. Novi Polo beats namreč ne stavi le na vrhunski zvok, temveč tudi na edinstven videz.

Sound Hočete več basov?

Basi v Polu beats ne bodo nikogar pustili ravnodušnega, saj je vozilo opremljeno s sistemom priznanega proizvajalca Beats Electronics, ki je po vsem svetu znan po znamki slušalk beats by Dr. Dre.

Zunanjost Ste individualist?

S Polom beats se gotovo ne boste zlili z množico. Oblepljen s samolepilno folijo je resnično svojstven. Zunanji ogledali sta v črni barvi. Za športno piko na i poskrbijo 16-palčna aluminijasta platišča Torsby.

Notranjost Vstopite, zabava se začenja!

Za dobro vzdušje v Polu beats poleg avdiosistema poskrbi še zasnova notranjosti. Vas in sopotnike bo razvajala z opremo, ki zajema vse od vzglavnikov do predpražnikov.

Sedežno udobje Številni vam bodo zavidali.

Sedite na sedež, na katerega bi še zvezdniki z veseljem sedli. V Polu beats sta spredaj vrhunska športna sedeža z vtisnjenim logotipom beats.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen