Vstopite, zabava se začenja!

Notranjost

Ko odprete vrata, boste ugotovili, da se vse vrti okoli popolnega zvoka. Že na vstopni letvi se sveti logotip BeatsAudio. Slovita zaokrožena črka b kraljuje na zvočnikih in sprednjih športnih sedežih. Dekorativni elementi so tako kot okrasni šivi na predpražnikih izdelani v žametno rdeči barvi, ki je čisto v slogu priljubljene znamke. Polo beats tudi z notranjostjo dokazuje, da je vse prej kot dolgočasen.

 

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete tukaj ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Polo beats

Zvok: vrhunski.Na vsaki zabavi nekdo skrbi za popoln zvok.Na cesti to nalogo mojstrsko opravlja Polo beats,ki s 300-vatnim avdiosistemom beats na vsakem kilometru zagotavlja enkraten zvok.To je zaradi svojstvene zasnovez edinstvenim logotipom beats jasno opazno že na prvi pogled. Novi Polo beats namreč ne stavi le na vrhunski zvok, temveč tudi na edinstven videz.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen