Meni
Zapri meni
Zapri

Passat Variant GTE

Passat Variant GTE

Passat Variant GTE. Sodobna mobilnost s hibridno tehnologijo.

Pomislite na prihodnost: novi Passat Variant GTE s priključno-hibridno tehnologijo se ne ponaša samo z visoko motorno močjo, ampak tudi z varčnostjo. Z dosegom pri električnem pogonu odraža najsodobnejšo, odgovorno mobilnost.

Dizajn.

Samozavestni dizajn novega Passata Variant GTE izžareva eleganco in kakovost. Zaradi njegovih prečiščenih linij in dinamičnih proporcionalnih razmerij boste naredili močan vtis.

Zunanjost Prepriča. Na prvi pogled in vedno znova.

Priključni hibrid Passat Variant GTE ni le izjemno športen, pač pa tudi nadvse eleganten. Dizajn z markantno svetlobno grafiko ustvarja samozavestno podobo vozila.

Platišča Vse se vrti okrog vas.

Vi imate svoj slog – Passat pa ustrezna aluminijasta platišča1. Na voljo je več dizajnov: od klasično-elegantnega do dinamično-športnega.

Notranjost Pozorni zapeljivec.

Z modrimi sedežnimi prevlekami Passat Variant GTE ustvarja poudarke, ki se odlično podajo njegovemu športno-elegantnemu videzu.

Luči Naredite sijajen vtis.

Naj vas prevzame tehnologija prihodnosti, ki skrbi za odlično vidljivost.

Hibrid.

Dvojni pogon, dvojni užitek v vožnji.

pri energičnem hibridnem pogonu Passata Variant GTE je bencinski turbomotor kombiniran z elektromotorjem z velikim navorom - za dinamično in varčnejšo vožnjo.

Priključni hibrid

Učinkovito sodelovanje.

Passat Variant GTE združuje učinkovitost električnega pogona z močjo motorja z notranjim zgorevanjem.

Več informacij

Doseg

Doseg.

Razmišljajte dolgoročno: z dosegom, ki pri vožnji izključno na električni pogon znaša 55 km (limuzina: 57 km) pod pogoji postopka WLTP (70 km pod pogoji postopka NEVC), Passat Variant GTE dokazuje, da s priključno-hibridno tehnologijo učinkovita mobilnost na dolge razdalje ni več vizija prihodnosti. Hibridno tehnologijo odlikujejo ničelne lokalne emisije in skoraj neslišna vožnja.

upravljanje polnjenja

Začnite dan s svežo energijo. To vam omogoča upravljanje polnjenja.

Pripravljen na začetek vašega vsakdana: priključno-hibridna tehnologija vam omogoča, da baterijo elektromotorja preprosto napolnite prek zunanjega vira napajanja.

Več informacij

GTE-režim

Občutna dinamika.

Si želite nekoliko več športnosti? Pri vožnji v GTE-režimu lahko izkusite združeno moč obeh motorjev - motorja TSI in elektromotorja.

Več informacij

Električni režim

Pritisk na tipko za odpravo lokalnih emisij.

Odgovorno vozno udobje: s tipko E-Mode, ki je vgrajena poleg prestavne ročice, lahko med vožnjo povsem preprosto preklopite na izključno električni pogon.

Več informacij

IQ.DRIVE

Pri Volkswagnu smo pod imenom IQ.DRIVE združili vse inteligentne asistenčne sisteme. Vse, ki so v ponudbi že danes, ki jih razvijamo za jutri in ki jih še raziskujemo za prihodnost. IQ.DRIVE je istočasno tudi sinonim za inovativne ideje, ki so jasno naravnane na vaše udobje in vašo varnost.

Sistemi in funkcije IQ.DRIVE

Travel Assist

Nazaj na pregled

Pritisnite na gumb in uživajte v udobju.

Predstavljajte si, da del vožnje prevzamejo asistenčni sistemi vašega Passata. To pomeni, da se z asistenco za vožnjo Travel Assist lahko že danes vozite bolj udobno in sproščeno.

Parkiranje

Nazaj na pregled

Parkiranje še nikoli ni bilo enostavnejše.

Včasih ste morali parkirati sami. S klasičnim parkirnim sistemom oz. z opcijskim parkirnim sistemom s krmilno avtomatiko Park Assist si pri parkiranju in manevriranju3 prihranite veliko truda ter ohranite popoln nadzor nad vozilom.

Elektromehanskiojačevalnik zavorne moči

Nazaj na pregled

Izpopolnjen za kratke zavorne poti.

S serijskim elektromehanskim ojačevalnikom zavorne moči v kombinaciji s sistemom za nadzor prometa Front Assist z zaznavanjem pešcev lahko skrajšate zavorno pot svojega Passata.3 Tako se lahko npr. zmanjša tveganje za trčenje s pešci.

Front Assist

Nazaj na pregled

Že vnaprej lahko zazna nevarnost.

Sistem lahko zazna pešce na cesti in vas pravočasno opozori. Če se ne odzovete, lahko sistem avtomatsko zavre ter v idealnem primeru in v okviru svojih sistemskih omejitev prepreči trčenje s pešci.

Proaktivni sistem za zaščito potnikov

Nazaj na pregled

Zaščiteni z vseh strani.

Proaktivni sistem za zaščito potnikov vas v okviru sistemskih omejitev varuje v kritičnih situacijah, kakršna je npr. nevarnost trčenja.

Povezljivost.

V Passatu Variant GTE ste povezani s spletom. In to tako, kot ste že navajeni iz svojega vsakdana - vedno in povsod, s prijatelji, družino in poslovnimi partnerji. Fiksno vgrajena eSIM-kartica vam zagotavlja neposredni dostop do mobilnih spletnih storitev in funkcij We Connect². Serijsko in neposredno. Bodite torej tudi na poti vedno na tekočem in uživajte v prijetnem razvedrilu.

We Connect

We Connect: popolna povezanost z vašim Passatom Variant GTE.

Vrata v svet Volkswagnovih digitalnih storitev in funkcij za neposredno povezavo z vozilom: S paketom We Connect² so v vaš Volkswagen integrirane tudi povezljivostne funkcije. Že po enkratnem aktiviranju so brezplačno na voljo številne praktične in inovativne spletne storitve.

We Connect Plus

We Connect Plus: še bolj premišljena povezljivost.

Celotni svet Volkswagnovih digitalnih storitev in funkcij povzdiguje povezljivost na novo raven: We Connect Plus² vam nudi številne pametne funkcije, od pametne navigacije z informacijami v realnem času, pretakanja medijev in spletnega radia pa do pametnega telefona v funkciji daljinskega upravljalnika za praktične informacije o vozilu - za še več udobja, zabave in informacij v realnem času.

Infotainment

V novem Passatu Variant GTE je zelo dobro poskrbljeno za razvedrilo in povezanost voznika in sopotnikov. Zato lahko uživate v kakovostnem zvoku, intuitivni navigaciji in udobju glasovne asistence, ki uboga na vaš ukaz.

Streaming & Internet

Enostaven dostop do storitev za pretakanje.

Ko ste na poti s svojim Passatom Variant GTE, se vam ni treba odpovedati najljubšim storitvam: prek infotainment sistema so vam na voljo izbrane storitve za pretakanje glasbe, s spletnim in hibridnim radiem pa vam je na voljo celotni svet spletnega radia.

Več informacij

Glasovno upravljanje

Čaka na vaš ukaz: glasovno upravljanje.4

Govorite z glasovnim upravljanjem4, ne da bi pri tem morali pogled odvračati od dogajanja na cesti. Ne glede na to, ali prek glasovnega upravljanja izbirate svojo najljubšo glasbo ali načrtujete pot - glasovno upravljanje vam vedno stoji ob strani. 

Več informacij

Telefonski vmesnik Comfort

Z obema rokama na volanu boste telefonirali varno.

Telefonski vmesnik Comfort je prava izbira za vse, ki želijo sproščeno in varno telefonirati tudi med vožnjo. Raven funkcionalnosti pri tem še dodatno zvišuje predal, ki omogoča indukcijsko povezavo z zunanjo anteno vozila in indukcijsko polnjenje. Sistem za prostoročno telefoniranje zagotavlja kar najboljšo kakovost sprejema, udobno pa ga je mogoče upravljati prek večfunkcijskega prikazovalnika, večfunkcijskega volana ali zaslona na dotik na vgrajenem radiu.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.