Učinkovito sodelovanje.

Priključni hibrid.

Passat Variant GTE (poraba goriva v l/100 km, komb.: 1,2; poraba električne energije v kWh/100 km, komb.: 15,4; emisija CO2 v g/km, komb.: 28) je priključni hibrid. Poganjata ga elektromotor in motor TSI. Tako lahko uživate v vseh prednosti električne mobilnosti - brez vsakršnih kompromisov.

Passata Variant GTE lahko zaženete v lokalno brezemisijskem in skoraj neslišnem električnem režimu, v katerem je vključen le elektromotor. Zaradi linearnega pospeška je takoj na voljo navor 400 Nm. Že na začetku aktivirajte GTE-režim, pri katerem se prav tako vključi motor z notranjim zgorevanjem - priključni hibrid tako pospeši od 0-100 km/h v 7,6 sekunde.

Pri doseženi hitrost 140 km/h se poleg elektromotorja vključi še motor TSI-vaš Passat Variant GTE preklopi v hibridni način. Tako lahko pospeši do najvišje hitrosti 222 km/h.

Če z ustrezno tipko aktivirate GTE-režim, združite dinamično moč obeh motorjev. Rezultat so sistemska moč v višini 160 kW (218 KM), največji navor v višini 400 Nm ter možnost, da iz svojega Passata GTE izvabite njegov maksimum.

 

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Passat Variant GTE

Passat Variant GTE

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.