Bi aplikacije, ki jih imate naložene na svojem pametnem telefonu, radi enostavno uporabljali tudi v svojem avtomobilu?

ID.4 App-Connect

Z vmesnikom App-Connect1 je to tako preprosto kot še nikoli doslej, saj lahko izbrane aplikacije in vsebine upravljate neposredno v svojem Volkswagnu. Prenesejo se namreč na zaslon infotainment sistema, kjer jih lahko udobno in pregledno upravljate v svojem vidnem polju. Dostop do skladb, novic, zemljevidov ali zvočnih knjig s tem postane kar se da preprost. Volkswagen za povezavo s pametnimi telefoni ponuja vmesnik, ki podpira tehnologiji Apple CarPlay in Google Android Auto. Uporaba je zdaj še posebej priročna zahvaljujoč možnosti brezžične povezave z infotainment sistemom (odvisno od države, modela in mobilnega operaterja).

Popolnoma povezani s svojim ID.4

ID.4 We Connect Start

Z digitalnimi storitvami We Connect2 je ID.4, ki ima fiksno vgrajeno SIM-kartico, po želji povezan s spletom. Brezžične posodobitve, ki se prenesejo prek mobilne podatkovne povezave vašega modela ID., omogočajo integracijo izboljšav in posodabljanje podatkov. Z aplikacijo Volkswagen za pametni telefon vam bo nenehno zagotovljen popoln pregled nad najpomembnejšimi podatki o vašem Volkswagnu: med drugim boste lahko odčitali, kolikšen je preostali doseg, in preverili, ali so vsa vrata in okna zaprta. Poleg tega vam bo aplikacija - glede na vremensko napoved in napolnjenost - po želji posredovala priporočila za predgretje visokonapetostne baterije.

App-Connect vključuje tehnologiji Apple CarPlay in Android Auto. Da voznik ne bi preveč odvračal pozornosti od dogajanja v prometu, je med vožnjo mogoče odpreti le certificirane aplikacije. Pri tem morate upoštevati, da nekatere aplikacije niso na voljo za vsako od navedenih tehnologij in da se razpoložljivost tehnologij v posameznih državah lahko razlikuje.

Dodatne informacije za Apple CarPlay najdete na povezavi www.apple.com/de/ios/carplay/, za Android Auto pa na povezavi www.android.com/intl/de_de/auto/ (spletne strani niso v slovenskem jeziku).

Če želite uporabljati storitve VW Connect in VW Connect Plus ali We Connect in We Connect Plus za družino ID., potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID in se morate v VW Connect/VW Connect Plus ali We Connect/We Connect Plus prijaviti s svojim uporabniškim imenom in geslom. Poleg tega morate ločeno skleniti pogodbo za VW Connect/VW Connect Plus ali We Connect/We Connect Plus z družbo Volkswagen AG na spletu. Po predaji vozila imate 90 dni časa za registracijo vozila na spletnem mestu myvolkswagen.net ali v aplikaciji »Volkswagen« (na voljo v trgovinah App Store in Google Play Store), da boste storitve VW Connect Plus/We Connect Plus lahko uporabljali za celotno trajanje dogovorjenega prvotnega brezplačnega obdobja. S poznejšo registracijo se trajanje začetnega obdobja skrajša. Natančno trajanje obdobja si lahko ogledate v okviru aktiviranja ali po aktiviranju na myvolkswagen.net. Po poteku trajanja začetnega obdobja storitve VW Connect Plus/We Connect Plus jo je treba podaljšati proti plačilu.  
Nekatere mobilne spletne storitve VW Connect/VW Connect Plus ali We Connect/We Connect Plus je mogoče upravljati samo z aplikacijo Volkswagen. Če želite uporabljati brezplačno aplikacijo, potrebujete pametni telefon z ustreznim operacijskim sistemom iOS ali Android in kartico SIM z možnostjo podatkov z obstoječo ali ločeno pogodbo o mobilnem telefonu med vami in ponudnikom mobilnih storitev. Ob izmenjavi podatkov po internetu lahko, odvisno od vaših trenutnih tarif mobilne telefonije in zlasti pri uporabi v tujini, nastanejo dodatni stroški (npr. stroški gostovanja). 
Mobilne spletne storitve so na voljo v dogovorjenem obdobju veljavnosti pogodbe, znotraj katerega pa so predmet vsebinskih sprememb. Storitve, vključene v paketih VW Connect in VW Connect Plus ali We Connect in We Connect Plus, se lahko razlikujejo od države do države. Razpoložljivost je odvisna tudi od modela vozila, opreme in nameščene različice programske opreme. To velja tudi za storitve tretjih oseb. Več informacij je na voljo na connect.volkswagen.com in pri vašem Volkswagnovem partnerju. Upoštevajte tudi veljavne splošne pogoje poslovanja za digitalne storitve ID. družine.  

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

ID.4

100 % SUV. 100% električen.

100 % SUV. 100% električen.

ID.4

100 % SUV. 100% električen.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.