Bi aplikacije, ki jih imate naložene na svojem pametnem telefonu, radi enostavno uporabljali tudi v svojem avtomobilu?

ID.4 App-Connect

Z vmesnikom App-Connect1 je to tako preprosto kot še nikoli doslej, saj lahko izbrane aplikacije in vsebine upravljate neposredno v svojem Volkswagnu. Prenesejo se namreč na zaslon infotainment sistema, kjer jih lahko udobno in pregledno upravljate v svojem vidnem polju. Dostop do skladb, novic, zemljevidov ali zvočnih knjig s tem postane kar se da preprost. Volkswagen za povezavo s pametnimi telefoni ponuja vmesnik, ki podpira kar tri tehnologije: Apple CarPlay, Google Android Auto in MirrorLink. Še posebej priročna je uporaba tehnologij Apple CarPlay in Google Android Auto, saj je povezavo z infotainment sistemom mogoče vzpostaviti brezžično (odvisno od države, modela in mobilnega operaterja).

Popolnoma povezani s svojim ID.4

ID.4 We Connect Start

Z digitalnimi storitvami We Connect2 je ID.4, ki ima fiksno vgrajeno SIM-kartico, po želji povezan s spletom. Brezžične posodobitve, ki se prenesejo prek mobilne podatkovne povezave vašega modela ID., omogočajo integracijo izboljšav in posodabljanje podatkov. Z aplikacijo We Connect ID. za pametni telefon vam bo nenehno zagotovljen popoln pregled nad najpomembnejšimi podatki o vašem Volkswagnu: med drugim boste lahko odčitali, kolikšen je preostali doseg, in preverili, ali so vsa vrata in okna zaprta. Poleg tega vam bo aplikacija - glede na vremensko napoved in napolnjenost - po želji posredovala priporočila za predgretje visokonapetostne baterije.

App-Connect vključuje tehnologije Apple CarPlay™, Android Auto™ in MirrorLink®. Da voznik ne bi preveč odvračal pozornosti od dogajanja v prometu, je med vožnjo mogoče odpreti le certificirane aplikacije. Pri tem morate upoštevati, da nekatere aplikacije niso na voljo za vsako od treh navedenih tehnologij in da se razpoložljivost tehnologij v posameznih državah lahko razlikuje.

Dodatne informacije za Apple CarPlay™ najdete na povezavi www.apple.com/de/ios/carplay/, za Android Auto™ na povezavi www.android.com/intl/de_de/auto/ in za MirrorLink® na povezavi https://mirrorlink.com/ (spletne strani niso v slovenskem jeziku).

Za uporabo storitev We Connect in We Connect Plus pri modelih družine ID. potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID in se morate z uporabniškim imenom in geslom prijaviti v We Connect/We Connect Plus. Poleg tega morate prek spleta z družbo Volkswagen AG skleniti ločeno pogodbo za We Connect/We Connect Plus. Za We Connect Plus imate po prevzemu vozila 90 dni časa, da na spletni strani myvolkswagen.net ali prek aplikacije We Connect ID. (na voljo v spletnih trgovinah App Store in Google Play Store) registrirate svoje vozilo in izkoristite celotno dogovorjeno brezplačno obdobje uporabe storitev. Ob kasnejši registraciji se trajanje brezplačnega obdobja uporabe storitev skrajša.
Nekatere mobilne spletne storitve iz ponudbe We Connect/We Connect Plus je mogoče upravljati le prek aplikacije We Connect ID. Za uporabo brezplačne aplikacije sta potrebna pametni telefon z ustreznim operacijskim sistemom iOS ali Android ter SIM-kartica z opcijo za prenos podatkov. Poleg tega mora imeti uporabnik obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem. Pri prenosu podatkov prek interneta lahko - odvisno od tarife mobilnega telefonskega omrežja in predvsem pri uporabi v tujini - nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih).
Mobilne spletne storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko v času veljavnosti pogodbe pride do vsebinskih sprememb. Storitve, vključene v paketih We Connect in We Connect Plus, se lahko od države do države razlikujejo. Razpoložljivost je odvisna tudi od modela vozila, opreme in različice nameščene programske opreme. Enako velja tudi za storitve tretjih ponudnikov. Podrobnejše informacije lahko dobite na tukaj ali pri izbranem partnerju znamke Volkswagen. Poleg tega upoštevajte aktualne splošne pogoje poslovanja za digitalne storitve modelske družine ID.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

ID.4

100 % SUV. 100% električen.

100 % SUV. 100% električen.

ID.4

100 % SUV. 100% električen.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.